Cokollatë shufër Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr.

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr. 25 Lekë / cope

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr. 65 Lekë / cope

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Milka milkinis sticks,cokollata shufer 8 cope 87,5 gr.

Milka milkinis sticks,cokollata shufer 8 cope 87,5 gr. 125 Lekë / cope

Milka milkinis sticks,cokollata shufer 8 cope 87,5 gr.

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr.

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr. 70 Lekë / cope

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr. 90 Lekë / cope

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr. 220 Lekë / cope

Toblerone Dark, e zeze 100 gr.

Metro,cokollate 30 gr.

Metro,cokollate 30 gr. 20 Lekë / cope

Metro,cokollate 30 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr. 90 Lekë / cope

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.

Luna cokollate ,28gr.

Luna cokollate ,28gr. 25 Lekë / Copë

Luna cokollate ,28gr.

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr.

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr. 25 Lekë / Copë

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr.

Ferrero Duplo 18,2gr.

Ferrero Duplo 18,2gr. 35 Lekë / Copë

Ferrero Duplo 18,2gr.Me lajthi.

Mars cokollate 60gr

Mars cokollate 60gr 80 Lekë / Copë

Mars 2x cokollate 60gr(2x34.5g)

​Toblerone e bardhe 100 gr.

​Toblerone e bardhe 100 gr. 215 Lekë / Copë

Toblerone e bardhe 100 gr.