Cokollatë shufër Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Nesquik breakfast ceral bar 3 + 1 Gratis,cokollata 25 gr.

Nesquik breakfast ceral bar 3 + 1 Gratis,cokollata 25 gr. 140 Lekë / pako

Nesquik breakfast ceral bar 3 + 1 Gratis,cokollata 25 gr.

Albeni boy chokollat 52 gr.

Albeni boy chokollat 52 gr. 30 Lekë / cope

Albeni boy chokollat 52 gr.

Albeni cokollat bar cake 40gr.

Albeni cokollat bar cake 40gr. 40 Lekë / cope 25 Lekë / cope

Albeni cokollat bar cake 40gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr. 65 Lekë / cope

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Lacta Peanut Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 gr.

Lacta Peanut Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 gr. 60 Lekë / cope

Lacta Peanut Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumesht 150 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumesht 150 gr. 230 Lekë / cope

Terravita Babagjysh,cokollate qumesht 150 gr.

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr.

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr. 180 Lekë / pako

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr.

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr.

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr. 70 Lekë / cope

Milka & Strawberry,cokollate me mbushje kremoze me shije luleshtrydhe 36.5 gr.

Milka Peanut & Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 g.

Milka Peanut & Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 g. 70 Lekë / cope

Milka Peanut & Caramel,cokollate me kikirik & karamel 37 g.

Nestle Musli Cherry 35 gr.

Nestle Musli Cherry 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli Cherry 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr. 90 Lekë / cope

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr. 190 Lekë / cope

Toblerone Dark, e zeze 100 gr.

Metro,cokollate 30 gr.

Metro,cokollate 30 gr. 20 Lekë / cope

Metro,cokollate 30 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr. 90 Lekë / cope

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.