Cokokrem dhe nutella Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr. 200 Lekë / cope

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr.

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr. 330 Lekë / cope

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr.

Fineti Spread cocoa,hazelnuts & milk,cokokrem me krem lajthie 1 Kg.

Fineti Spread cocoa,hazelnuts & milk,cokokrem me krem lajthie 1 Kg. 620 Lekë / cope

Fineti Spread cocoa,hazelnuts & milk,cokokrem me krem lajthie 1 Kg.

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg.

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg. 610 Lekë / cope

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg.

Fineti double spread cocoa,hazelnuts & milky cream,cokokrem me krem vanilje & cokollate 1 kg.

Fineti double spread cocoa,hazelnuts & milky cream,cokokrem me krem vanilje & cokollate 1 kg. 620 Lekë / cope

Fineti double spread cocoa,hazelnuts & milky cream,cokokrem 1 kg.

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr.

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr. 185 Lekë / cope

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr.

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg.

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg. 390 Lekë / Copë

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg.

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg.

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg. 620 Lekë / Copë

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg.

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr.

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr. 680 Lekë / Copë

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr.

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr.

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr. 280 Lekë / Copë

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr.

Fineti Double Spred cocoa,hazelnuts & white milky cream,krem vanilje me kakao,lajthi dhe qumesht 400 gr.

Fineti Double Spred cocoa,hazelnuts & white milky cream,krem vanilje me kakao,lajthi dhe qumesht 400 gr. 260 Lekë / Copë

Fineti Double Spred cocoa,hazelnuts & white milky cream,krem vanilje me kakao,lajt... më shumë

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr.

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr. 115 Lekë / Copë

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr.

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr. 115 Lekë / Copë

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.