kokoshka Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

As,miser per kokoshka 500 gr.

As,miser per kokoshka 500 gr. 120 Lekë / pako

As,miser per kokoshka 500 gr.

Alegria Miser per kokoshka 500 gr.

Alegria Miser per kokoshka 500 gr. 145 Lekë / cope

Alegria Miser per kokoshka 500 gr.

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me kripe 3 x 100.

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me kripe 3 x 100. 190 Lekë / cope

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me kripe 3 x 100.Ruhet ne vend te thate dhe te fresket,larg... më shumë

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me gjalp 3 x 100 gr.

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me gjalp 3 x 100 gr. 190 Lekë / cope

Top of the Pop,kokoshka per mikrovale me gjalp 3 x 100 gr.Ruhet ne vend te thate dhe te fresket,l... më shumë

Tasty poppers,kokoshka 40 gr.

Tasty poppers,kokoshka 40 gr. 50 Lekë / Copë

Tasty poppers,kokoshka 40 gr.