Vezë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Aiba,veze te kuqe 6 kokrra masa ( L ).

Aiba,veze te kuqe 6 kokrra masa ( L ). 75 Lekë / pako

Aiba,veze te kuqe 6 kokrra masa ( L ).

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3.

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3. 280 Lekë / pako

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3.

Veze Kokoko (M) paketim 10 kokrra.

Veze Kokoko (M) paketim 10 kokrra. 125 Lekë / cope

Veze Kokoko (M) paketim 10 kokrra.

Aiba Veze e fresket kokerr ( L).

Aiba Veze e fresket kokerr ( L). 14 Lekë / cope

Aiba Veze e fresket kokerr ( L).

Aiba veze e fresket me omega 3(L) ,10 veze.

Aiba veze e fresket me omega 3(L) ,10 veze. 205 Lekë / cope

Aiba veze e fresket me omega 3(L) ,10 veze.

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra.

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra. 150 Lekë / pako

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra.

Reas veze zogezash ,8 cope.

Reas veze zogezash ,8 cope. 190 Lekë / Pako

Reas veze zogezash ,8 cope.te pasura me vitamine E,D dhe omega 3.

Reas veze te kuqe 15 kokrra .

Reas veze te kuqe 15 kokrra . 290 Lekë / pako

Reas veze te kuqe 15 kokrra .