Letër Alumini/e tejdukshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter.

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter. 150 Lekë / cope

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter.

Toppits,qese sanduici 1 x 45 cope.

Toppits,qese sanduici 1 x 45 cope. 130 Lekë / cope

Toppits,qese sanduici 1 x 45 cope.

Amigo,flete plasmasi me prerese 20 m.

Amigo,flete plasmasi me prerese 20 m. 80 Lekë / pako

Amigo,flete plasmasi 20 m.

Amigo,leter alumini 20 m.

Amigo,leter alumini 20 m. 150 Lekë / pako

Amigo,leter alumini 20 m.

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m.

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m. 290 Lekë / cope

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m.

Gosia,flete alumini 10 m.

Gosia,flete alumini 10 m. 110 Lekë / cope

Gosia,flete alumini 10 m.

Gosia,flete alumini 30 m.

Gosia,flete alumini 30 m. 300 Lekë / cope

Gosia,flete alumini 30 m.

Toppits,leter alumini 30 m.

Toppits,leter alumini 30 m. 270 Lekë / pako

Toppits,leter alumini 30 m.

Toppits,leter alumini 50 m.

Toppits,leter alumini 50 m. 430 Lekë / pako

Toppits,leter alumini 50 m.

Alu-Pak leter alumini ,20 m.

Alu-Pak leter alumini ,20 m. 179 Lekë / cope

Alu-Pak leter alumini ,20 m.

Alu-Pak folija leter alumini ,10 m.

Alu-Pak folija leter alumini ,10 m. 119 Lekë / cope

Alu-Pak folija leter alumini ,10 m.

Zipper Qese per perime 3 L.

Zipper Qese per perime 3 L. 200 Lekë / cope

Zipper Qese per perime 3 L.

Zipper Qese per perime 1 L.

Zipper Qese per perime 1 L. 200 Lekë / cope

Zipper Qese per perime 1 L.

Toppits Alumin 20 m.

Toppits Alumin 20 m. 200 Lekë / cope

Toppits Alumin 20 m.

Elisabet flete alumini ,100 m.

Elisabet flete alumini ,100 m. 460 Lekë / Copë

Elisabet flete alumini ,100 m.me e mira ne cilesi dhe rezistence.