Akullore Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kri Kri Rodeo Cookies,akullore me biskote 75 gr.

Kri Kri Rodeo Cookies,akullore me biskote 75 gr. 50 Lekë / cope

Kri Kri Rodeo Cookies,akullore me biskote 75 gr.

Kri Kri Rodeo Chocolate,akullore me cokollate 75 gr.

Kri Kri Rodeo Chocolate,akullore me cokollate 75 gr. 50 Lekë / cope

Kri Kri Rodeo Chocolate,akullore me cokollate 75 gr.

Kri Kri Rodeo Vanilla,akullore me vanilje 75 gr.

Kri Kri Rodeo Vanilla,akullore me vanilje 75 gr. 50 Lekë / cope

Kri Kri Rodeo Vanilla,akullore me vanilje 75 gr.

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml.

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml. 190 Lekë / cope

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml.

Nestle Aloms 3 in1 Vanilla,Cocoa & Strawberry,akullore me vanilje,kakao dhe luleshtrydhe 900 ml.

Nestle Aloms 3 in1 Vanilla,Cocoa & Strawberry,akullore me vanilje,kakao dhe luleshtrydhe 900 ml. 460 Lekë / cope

Nestle Aloms 3 in1 Vanilla,Cocoa & Strawberry,akullore me vanilje,kakao dhe luleshtrydhe 900... më shumë

Nestle Aloms 3 in1 Cocoa,Biscuit & Hazelnut,akullore me kakao,biskote dhe lajthi 900 ml.

Nestle Aloms 3 in1 Cocoa,Biscuit & Hazelnut,akullore me kakao,biskote dhe lajthi 900 ml. 460 Lekë / cope

Nestle Aloms 3 in1 Cocoa,Biscuit & Hazelnut,akullore me kakao,biskote dhe lajthi 900 ml.

Despar fiordicono akullore 6 cope.

Despar fiordicono akullore 6 cope. 439 Lekë / cope

Despar fiordicono akullore 6 cope.

Algida cornetto  vanilya karamel ,93 gr.

Algida cornetto vanilya karamel ,93 gr. 99 Lekë / cope

Algida cornetto vanilya karamel ,93 gr.

Jotis shurup me cokollate ,350 gr.

Jotis shurup me cokollate ,350 gr. 199 Lekë / cope

Jotis shurup me cokollate ,350 gr.

Jotis shurup per akullore  me karamel,350 gr.

Jotis shurup per akullore me karamel,350 gr. 249 Lekë / cope

Jotis shurup per akullore me karamel,350 gr.

Bounty ice cream 51.6 gr.

Bounty ice cream 51.6 gr. 150 Lekë / cope

Bounty ice cream 51.6 gr.

La Cremeria Spagnola,akullore me shije qershie 500 gr.

La Cremeria Spagnola,akullore me shije qershie 500 gr. 400 Lekë / pako

La Cremeria Spagnola,akullore me shije qershie 500 gr.

La Cremeria Stracciatella,akullore me shije stacateli & copa cokollate 500 gr.

La Cremeria Stracciatella,akullore me shije stacateli & copa cokollate 500 gr. 400 Lekë / pako

La Cremeria Stracciatella,akullore me shije stacateli & copa cokollate 500 gr.

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g. 85 Lekë / pako

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.

Eskimko Karamela,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome karamel 75 g.

Eskimko Karamela,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome karamel 75 g. 85 Lekë / pako

Eskimko Karamela,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome karamel 75 g.... më shumë