Briosh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

 7 Days Choco Croissant me vanilje,60 gr.

7 Days Choco Croissant me vanilje,60 gr. 65 Lekë / Copë

7 Days Choco Croissant me vanilje, 60 gr.

7Days Max, kruasant  me mbushje qershie 80 gr.

7Days Max, kruasant me mbushje qershie 80 gr. 50 Lekë / Copë

7Days Max, kruasant me mbushje qershie 80 gr.

 7Days Max, kruasant me mbushje aromë karamele 80 gr.

7Days Max, kruasant me mbushje aromë karamele 80 gr. 50 Lekë / Copë

7Days Max, kruasant me mbushje aromë karamele 80 gr

7Days Max, kruasant  me kakao 80 gr

7Days Max, kruasant me kakao 80 gr 50 Lekë / Copë

7Days Max, kruasant me kakao 80 gr

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje molle dhe kanellë 80 gr.

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje molle dhe kanellë 80 gr. 70 Lekë / Copë

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje molle dhe kanellë 80 gr

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje fruta pylli 80 gr.

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje fruta pylli 80 gr. 65 Lekë / Copë

7Days Borseto , pastë sfoliatë me mbushje fruta pylli 80 gr.

7Days Double me kakao dhe vanilje, 60 gr.

7Days Double me kakao dhe vanilje, 60 gr. 60 Lekë / Copë

7Days Double me kakao dhe vanilje, 60 gr.

7Days, Mini Croissant me kakao, 60 gr.

7Days, Mini Croissant me kakao, 60 gr. 59 Lekë / Copë

7Days, Mini Croissant me kakao, 60 gr.

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 60 gr.

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 60 gr. 59 Lekë / Copë

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 60 gr.

7Days, Mini Croissant me kakao, 185 gr

7Days, Mini Croissant me kakao, 185 gr 150 Lekë / Copë

7Days, Mini Croissant me kakao, 185 gr

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 185 gr.

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 185 gr. 150 Lekë / Copë

7Days, Mini Croissant me shampanjë, 185 gr.

 Belino Kruasan me mbushje krem kakao 85 gr

Belino Kruasan me mbushje krem kakao 85 gr 40 Lekë / Copë

Belino Kruasan me mbushje krem kakao 85 gr

Misura Privolat,6 cope briosh me mbushje cokollate 290 gr.

Misura Privolat,6 cope briosh me mbushje cokollate 290 gr. 330 Lekë / Copë

Misura Privolat,6 cope briosh me mbushje cokollate 290 gr.

Misura Privolat, 6 briosh me kajsi, 290 gr.

Misura Privolat, 6 briosh me kajsi, 290 gr. 330 Lekë / Copë

Misura Privolat, 6 briosh me kajsi, 290 gr.

Balconi tranceto,kek me kakao 10 cope.

Balconi tranceto,kek me kakao 10 cope. 160 Lekë / Copë

Balconi tranceto,kek me kakao 10 cope.