Briosh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Chipicao Minions,mini kruasan me mbushje kakao me figura 60 gr.

Chipicao Minions,mini kruasan me mbushje kakao me figura 60 gr. 60 Lekë / Copë

Chipicao Minions,mini kruasan me mbushje kakao me figura 60 gr.

Chipicao Minions,kruasan me mbushje kakao me figura 60g.

Chipicao Minions,kruasan me mbushje kakao me figura 60g. 50 Lekë / Copë

Chipicao Minions,kruasan me mbushje kakao me figura 60g.

Midi Croissant,mini molto me qershi 10 cope 500 gr.

Midi Croissant,mini molto me qershi 10 cope 500 gr. 350 Lekë / cope

Midi Croissant,mini molto me qershi 10 cope 500 gr.

Kinder Colazione Piu,kek me mbushje kakao me 5 cereale 10 cope 300 gr.

Kinder Colazione Piu,kek me mbushje kakao me 5 cereale 10 cope 300 gr. 410 Lekë / cope

Kinder Colazione Piu,kek me mbushje kakao me 5 cereale 10 cope 300 gr.

Kinder Brioss,kek me mbushje qumeshti 10 cope 280 gr.

Kinder Brioss,kek me mbushje qumeshti 10 cope 280 gr. 385 Lekë / cope

Kinder Brioss,kek me mbushje qumeshti 10 cope 280 gr.

Belino Kruasan me mbushje kajsie 80 gr

Belino Kruasan me mbushje kajsie 80 gr 40 Lekë / Copë

Belino Kruasan me mbushje kajsie 80 gr

Belino mini croisant with cocoa crem,mini molto me cokollate 85 gr.

Belino mini croisant with cocoa crem,mini molto me cokollate 85 gr. 55 Lekë / Copë

Belino mini croisant with cocoa crem,mini molto me cokollate 85 gr.

Mini croisant filled with cerry,mini molto me qershi 85 gr.

Mini croisant filled with cerry,mini molto me qershi 85 gr. 55 Lekë / Copë

Mini croisant filled with cerry,mini molto me qershi 85 gr.

Replay me mbushje krem kakao 50gr.

Replay me mbushje krem kakao 50gr. 20 Lekë / Copë

Replay me mbushje krem kakao 50gr.

Belino Kroasant me kakao dhe luleshtrydhe 85gr.

Belino Kroasant me kakao dhe luleshtrydhe 85gr. 40 Lekë / Copë

Belino Kroasant me kakao dhe luleshtrydhe 85gr.

Belino Kruasan me krem milfei 80gr.

Belino Kruasan me krem milfei 80gr. 40 Lekë / Copë

Belino Kruasan me krem milfei 80gr.

Molto me mbushje qershie 80 gr.

Molto me mbushje qershie 80 gr. 60 Lekë / Copë

Molto me mbushje qershie 80 gr.

Misura Fibrextra croasan integrale,6 cope briosh integral me mjalt 300 gr.

Misura Fibrextra croasan integrale,6 cope briosh integral me mjalt 300 gr. 380 Lekë / Copë

Misura Fibrextra croasan integrale,6 cope briosh integral me mjalt 300 gr.

Misura Dolcesenza,6 cope briosh me mbushje qershi 290 gr.

Misura Dolcesenza,6 cope briosh me mbushje qershi 290 gr. 380 Lekë / Copë

Misura Dolcesenza,6 cope briosh me mbushje qershi 290 gr.

7 Days Choco Croissant me kakao, 60 gr.

7 Days Choco Croissant me kakao, 60 gr. 65 Lekë / Copë

7 Days Choco Croissant me kakao, 60 gr.