Briosh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr. 60 Lekë / pako

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr.

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr. 115 Lekë / pako

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr.

Chipicao ,60 gr.

Chipicao ,60 gr. 60 Lekë / cope

Chipicao ,60 gr.

Mini Chipicao ,60 gr.

Mini Chipicao ,60 gr. 60 Lekë / cope

Mini Chipicao ,60 gr.

7Days Mini molto 40 gr.

7Days Mini molto 40 gr. 20 Lekë / cope

7Days Mini molto 40 gr.

Belino mini croisant with mile-feuillw cream,m,ini molto me krem 85 gr.

Belino mini croisant with mile-feuillw cream,m,ini molto me krem 85 gr. 55 Lekë / cope

Belino mini croisant with mile-feuillw cream,m,ini molto me krem 85 gr.

Molto Way me mbushje kakao 80gr.

Molto Way me mbushje kakao 80gr. 60 Lekë / cope

Molto Way me mbushje kakao 80gr.

Molto Way Cocoa mini 40 gr.

Molto Way Cocoa mini 40 gr. 20 Lekë / Copë

Molto Way Cocoa mini 40 gr.

Belino double me mbushje qershie dhe krem milfei 80 gr.

Belino double me mbushje qershie dhe krem milfei 80 gr. 40 Lekë / Copë

Belino double me mbushje qershie dhe krem milfei 80 gr.

Replay kroasant me mbushje kajsie ,45 gr.

Replay kroasant me mbushje kajsie ,45 gr. 20 Lekë / Copë

Replay kroasant me mbushje kajsie ,45 gr.

Molto e Re Double,me mbushje kakao & vanilje 80 g.

Molto e Re Double,me mbushje kakao & vanilje 80 g. 60 Lekë / pako

Molto e Re Double,me mbushje kakao & vanilje 80 g.

Molto me mbushje lajthie 80 gr.

Molto me mbushje lajthie 80 gr. 60 Lekë / pako

Molto me mbushje lajthie 80 gr.

Molto Way Max,kroasant me mbushje kakao 110 gr.

Molto Way Max,kroasant me mbushje kakao 110 gr. 70 Lekë / pako

Molto Way Max,kroasant me mbushje kakao 110 gr.

Molto Max Qershi e Re 110 gr.

Molto Max Qershi e Re 110 gr. 70 Lekë / pako

Molto Max Qershi e Re 110 gr.

Belino Double me mbushje krem kakao & krem milfei 80 gr.

Belino Double me mbushje krem kakao & krem milfei 80 gr. 40 Lekë / cope

Belino Double me mbushje krem kakao & krem milfei 80 gr.