Briosh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Champion,kroasant me mbushje qershie 1 + 1 Falas.

Champion,kroasant me mbushje qershie 1 + 1 Falas. 50 Lekë / pako

Champion,kroasant me mbushje qershie 1 + 1 Falas.

Champion,kroasant me mbushje cokollate 1 + 1 Falas.

Champion,kroasant me mbushje cokollate 1 + 1 Falas. 50 Lekë / pako

Champion,kroasant me mbushje cokollate 1 + 1 Falas.

Champion,kroasant me mbushje kajsie 1 + 1 Falas.

Champion,kroasant me mbushje kajsie 1 + 1 Falas. 50 Lekë / pako

Champion,kroasant me mbushje kajsie 1 + 1 Falas.

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g.

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g.

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g.

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g.

Karuzo Yogurt Cream with strawberry,molto me mbushje yogurt me luleshtrydhe 62 g.

Karuzo Yogurt Cream with strawberry,molto me mbushje yogurt me luleshtrydhe 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Yogurt Cream with strawberry,molto me mbushje yogurt me luleshtrydhe 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g. 39 Lekë / pako

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g. 39 Lekë / pako

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr. 50 Lekë / pako

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.

Casalini Cornetti Ciliegia,molto me qershi 6 x 50 gr.

Casalini Cornetti Ciliegia,molto me qershi 6 x 50 gr. 170 Lekë / pako

Casalini Cornetti Ciliegia,molto me qershi 6 x 50 gr. 300 gr.

Casalini Cornetti Cioccolato,molto me cokollate 6 x 50 gr.

Casalini Cornetti Cioccolato,molto me cokollate 6 x 50 gr. 170 Lekë / pako

Casalini Cornetti Cioccolato,molto me cokollate 6 x 50 gr. 300 gr.

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 6 x 50 gr.

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 6 x 50 gr. 170 Lekë / pako

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 6 x 50 gr. 300 gr.... më shumë

Bauli Croissants me shije cokollate 500 gr, 10 cope.

Bauli Croissants me shije cokollate 500 gr, 10 cope. 380 Lekë / cope

Bauli Croissants me shije cokollate 500 gr, 10 cope.

Bauli Croissants me shije qershie 500 gr, 10 cope.

Bauli Croissants me shije qershie 500 gr, 10 cope. 380 Lekë / cope

Bauli Croissants me shije qershie 500 gr, 10 cope.

Bauli Croissants me shije vanilje 500 gr, 10 cope.

Bauli Croissants me shije vanilje 500 gr, 10 cope. 380 Lekë / cope

Bauli Croissants me shije vanilje 500 gr, 10 cope.