Bonbone Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr. 200 Lekë / pako

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.

Baci Peruntina extra dark,cokollata 200 gr.

Baci Peruntina extra dark,cokollata 200 gr. 560 Lekë / pako

Baci Peruntina extra dark,cokollata 200 gr.

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr. 180 Lekë / pako

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr. 180 Lekë / pako

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr.

Rovelli Istanti,cokollata me stika 130 gr.

Rovelli Istanti,cokollata me stika 130 gr. 150 Lekë / pako

Rovelli Istanti,cokollata me stika 130 gr.

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr.

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr. 370 Lekë / pako

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr.

Vergani gran torino,cokollata 200 gr.

Vergani gran torino,cokollata 200 gr. 370 Lekë / pako

Vergani gran torino,cokollata 200 gr.

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr.

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr. 750 Lekë / pako

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr.

Insifa cokollate bombone 350 gr.

Insifa cokollate bombone 350 gr. 150 Lekë / cope

Insifa cokollate bombone 350 gr.

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr. 260 Lekë / pako

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr.

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr. 700 Lekë / pako

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr.... më shumë

Lindt Lindor Milch,cokollata te vogla 200 gr.

Lindt Lindor Milch,cokollata te vogla 200 gr. 580 Lekë / Copë

Lindt Lindor Milch,cokollata te vogla 200 gr. PRODUKT ITALIAN. 1+1... më shumë

La Suissa maxi color,sfera prej cokollate me qumesht te mbushura me krem te bardhe dhe drithera 500 gr.

La Suissa maxi color,sfera prej cokollate me qumesht te mbushura me krem te bardhe dhe drithera 500 gr. 600 Lekë / pako

La Suissa maxi color,sfera prej cokollate me qumesht te mbushura me krem te bardhe dhe d... më shumë