Kremviçe dhe salcice Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ehw Kremvice pule,250 gr.

Ehw Kremvice pule,250 gr. 140 Lekë / pako

Ehw Kremvice pule,250 gr.

Wudy  Aia grill ,250 gr.

Wudy Aia grill ,250 gr. 169 Lekë / Copë

Wudy Aia grill ,250 gr.

Hako Kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr.

Hako Kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr. 285 Lekë / pako

Hako Kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr.

Greisinger frankfurter 0.3 kg.

Greisinger frankfurter 0.3 kg. 220 Lekë / Copë

Greisinger frankfurter 0.3 kg.

Kmy Kremvice e tymosur, 444gr.

Kmy Kremvice e tymosur, 444gr. 300 Lekë / Copë

Kmy Kremvice e tymosur, 444gr.Kremvice ne pako me mish derri.

Kmy kremviçe 240gr.

Kmy kremviçe 240gr. 190 Lekë / Copë

Kmy kremviçe 240gr.

KMY Salçiçe 310 gr.

KMY Salçiçe 310 gr. 170 Lekë / 330 gr

KMY Salçiçe. (çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)550 leke\kg.

Hako, kremviçe e tymosur, 430 gr.

Hako, kremviçe e tymosur, 430 gr. 340 Lekë / Pako

Hako, kremviçe e tymosur, 430 gr.

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr.

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr. 360 Lekë / Pako

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr.

Hako Extra Virshle, salçiçe 800 gr.

Hako Extra Virshle, salçiçe 800 gr. 360 Lekë / Copë

Hako Extra Virshle, salçiçe 800 gr.

Amadori Evvival Wurstel Italiano 100 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano 100 gr 45 Lekë / Copë

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 100 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano me djathë 150 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano me djathë 150 gr 80 Lekë / Copë

Amadori Evvival Wurstel Italiano Sir, produkt me bazë mishi gjeli deti dhe pulë me djathë 150 gr... më shumë

Amadori Evvival Wurstel Italiano 250 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano 250 gr 105 Lekë / Pako

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 250 gr

Ehw , kremviçe e tymosur 400 gr

Ehw , kremviçe e tymosur 400 gr 290 Lekë / Copë

Ehw , kremviçe e tymosur me mish dërri dhe viçi 400 gr

Ehw salcice.

Ehw salcice. 319 Lekë / Copë

Ehw salcice.