Tortelini Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Despar Tortellini con ricotta e spanaci,tortelini me rikote dhe spinaq 250 gr.

Despar Tortellini con ricotta e spanaci,tortelini me rikote dhe spinaq 250 gr. 250 Lekë / pako

Despar Tortellini con ricotta e spanaci,tortelini me rikote dhe spinaq 250 gr.

Despar Tortellini alla carne,tortelini me mish 250 gr.

Despar Tortellini alla carne,tortelini me mish 250 gr. 240 Lekë / pako

Despar Tortellini alla carne,tortelini me mish 250 gr.

Fini  tortelloni  prosciutto crudo ,250 gr.

Fini tortelloni prosciutto crudo ,250 gr. 280 Lekë / cope

Fini tortelloni prosciutto crudo ,250 gr.

Alibert Tortellini al proscutto crudo ,250 gr.

Alibert Tortellini al proscutto crudo ,250 gr. 130 Lekë / cope

Alibert Tortellini al proscutto crudo ,250 gr.

Alibert Tortellini al formaggio , 250 gr.

Alibert Tortellini al formaggio , 250 gr. 130 Lekë / cope

Alibert Tortellini al formaggio , 250 gr.

Alibert Tortellini alla carne ,250 gr.

Alibert Tortellini alla carne ,250 gr. 130 Lekë / cope

Alibert Tortellini alla carne ,250 gr.

Fioravanti,raviolini con Prosciutto Crudo,makarona veze mbushur me proshute krudo 200 gr.

Fioravanti,raviolini con Prosciutto Crudo,makarona veze mbushur me proshute krudo 200 gr. 150 Lekë / pako

Fioravanti,raviolini con Prosciutto Crudo,makarona veze mbushur me proshute krudo 200 gr.... më shumë

Semprintavola Tortelloni Ricotta e spinaci,250 gr.

Semprintavola Tortelloni Ricotta e spinaci,250 gr. 149 Lekë / cope

Semprintavola Tortelloni Ricotta e spinaci,250 gr.

Semprintavola Tortellini ,makarona me veze te mbushura me proshute 250 gr.

Semprintavola Tortellini ,makarona me veze te mbushura me proshute 250 gr. 149 Lekë / pako

Semprintavola Tortellini ,makarona me veze te mbushura me proshute 250 gr.