Fasule,thjerrëza,qiqra etj Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Alegria fava beans,kockulla 400 gr.

Alegria fava beans,kockulla 400 gr. 210 Lekë / pako

Alegria fava beans,kockulla 400 gr.

Ferra king thjerreza 1 kg.

Ferra king thjerreza 1 kg. 180 Lekë / pako

Ferra king thjerreza 1 kg.

Arbel,thjerreza te kuqe 1 kg.

Arbel,thjerreza te kuqe 1 kg. 240 Lekë / pako

Arbel,thjerreza te kuqe 1 kg.

Arbel,qiqra te thata 1 kg.

Arbel,qiqra te thata 1 kg. 300 Lekë / pako

Arbel,qiqra te thata 1 kg.

Arbel,bullgur i shtypur 1000 gr.

Arbel,bullgur i shtypur 1000 gr. 150 Lekë / pako

Arbel,bullgur i shtypur 1000 gr.

Teuta superfoods hikerr 250 gr.

Teuta superfoods hikerr 250 gr. 100 Lekë / pako

Teuta superfoods hikerr 250 gr.

Alegria thjerza te kuqe ,400gr.

Alegria thjerza te kuqe ,400gr. 200 Lekë / cope

Alegria thjerza te kuqe ,400gr.

Alegria,qiqra te thate per gatim 450 gr.

Alegria,qiqra te thate per gatim 450 gr. 250 Lekë / cope

Alegria,qiqra te thate per gatim 450 gr.

Migro thjerza 500gr.

Migro thjerza 500gr. 180 Lekë / Copë

Migro thjerza 500gr.

Omega Special,thjerreza 500 gr.

Omega Special,thjerreza 500 gr. 180 Lekë / pako

Omega Special,thjerreza 500 gr. Produkt Grek.

Agrino thjerreza fine 500 gr.

Agrino thjerreza fine 500 gr. 190 Lekë / pako

Agrino thjerreza fine 500 gr. Produkt Grek.

Amato Thjereza te thata 500 gr.

Amato Thjereza te thata 500 gr. 175 Lekë / cope

Amato Thjereza te thata 500 gr.

Alegria Thierrza 350 gr.

Alegria Thierrza 350 gr. 134 Lekë / cope

Alegria Thierrza 350 gr.Paketim qese.

Delizie dal Sole Misto di Legumi e Cereali,përzierje legumesh dhe drithërash 500 gr.

Delizie dal Sole Misto di Legumi e Cereali,përzierje legumesh dhe drithërash 500 gr. 219 Lekë / Copë

Delizie dal Sole Misto di Legumi e Cereali,përzierje legumesh dhe drithërash 500 gr.

Teuta Gold Fasule, Vjelja e Re 0.5 kg.

Teuta Gold Fasule, Vjelja e Re 0.5 kg. 130 Lekë / Copë

Teuta Gold Fasule, Vjelja e Re 0.5 kg.