Wafer Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Napoli Lemon Vafer ,120gr.

Napoli Lemon Vafer ,120gr. 85 Lekë / Copë

Napoli Lemon Vafer ,120gr.

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr.

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr. 75 Lekë / Copë

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr.

Napoli vafer me vanilje 120gr.

Napoli vafer me vanilje 120gr. 85 Lekë / Copë

Napoli vafer me vanilje 120gr.

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr. 49 Lekë / Copë

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.

Caprice classic,vafer 115 gr

Caprice classic,vafer 115 gr 200 Lekë / Copë

Caprice classic, vafer vjenez me krem kakaoje dhe lajthie 115 gr

Caprice classic,vafer me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Caprice classic,vafer me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr. 510 Lekë / Copë

Caprice classic,vafer me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr.

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr. 100 Lekë / Copë

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr.