Perime dhe bishtaja Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Heinz Green Peas,bizele 400 gr.

Heinz Green Peas,bizele 400 gr. 145 Lekë / cope

Heinz Green Peas,bizele 400 gr.

Heinz sweet corn,miser 400 gr.

Heinz sweet corn,miser 400 gr. 120 Lekë / cope

Heinz sweet corn,miser 400 gr.

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml.

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml. 154 Lekë / cope

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml.

O sole E Napule fasule ,400gr.

O sole E Napule fasule ,400gr. 100 Lekë / Copë

O sole E Napule fasule ,400gr.i fagioli bianchi di spagna.

O Sole e Napule i fagioli cannellini,400g.

O Sole e Napule i fagioli cannellini,400g. 100 Lekë / Copë

O Sole e Napule i fagioli cannellini,400g.

O Sole E Napule i fagioli borlotti ,400gr.

O Sole E Napule i fagioli borlotti ,400gr. 105 Lekë / Copë

O Sole E Napule i fagioli borlotti ,400gr.Fagioli borlotti.

Vernet bizele 400gr.

Vernet bizele 400gr. 99 Lekë / Copë

Vernet bizele të konservuara 400gr.

Bonduelle peas,bizele 200gr

Bonduelle peas,bizele 200gr 95 Lekë / Copë

Bonduelle peas,bizele të konservuara 200gr

Bonduelle misër 340gr.

Bonduelle misër 340gr. 140 Lekë / Copë

Bonduelle misër 340gr.Misër i sterilizuar.

Bonduelle fasule e kuqe me misër ,430gr.

Bonduelle fasule e kuqe me misër ,430gr. 164 Lekë / Copë

Bonduelle fasule e kuqe me misër në salcë të meksikane ,430gr.

Amato Qiqra 400gr.

Amato Qiqra 400gr. 79 Lekë / Copë

Amato Qiqra 400gr.