Qumësht UHT Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L.

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L. 150 Lekë / cope

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L.

Imlek moja kravica cafe,qumesht kafe 3.8 % yndyre 1 L.

Imlek moja kravica cafe,qumesht kafe 3.8 % yndyre 1 L. 150 Lekë / cope

Imlek moja kravica cafe,qumesht kafe 3.8 % yndyre 1 L.

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 3.6% yndyre,1 L.

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 3.6% yndyre,1 L. 210 Lekë / cope

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 3.6% yndyre,1 L.

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 1.5% yndyre,1 L.

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 1.5% yndyre,1 L. 210 Lekë / cope

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 1.5% yndyre,1 L.

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr.

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr. 490 Lekë / cope

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr.

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L. 120 Lekë / cope

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.

Parmalat Bonta e Linea,qumesht pjeserisht i skremuar 1000 ml.

Parmalat Bonta e Linea,qumesht pjeserisht i skremuar 1000 ml. 210 Lekë / cope

Parmalat Bonta e Linea,qumesht pjeserisht i skremuar 1000 ml.

Migg Natura qumesht Uht  3.5 % ,1 L.

Migg Natura qumesht Uht 3.5 % ,1 L. 110 Lekë / cope

Migg Natura qumesht Uht 3.5 % ,1 L.

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml. Teknologjia UHT garanton ruajte... më shumë

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2% yndyre.

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2% yndyre. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2 % yndyre. Teknologjia UHT garanton ruajtejen e... më shumë

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L.

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L. 185 Lekë / pako

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L. 100 % Italiane.

Imlek qumesht ,1 L, 2.8% yndyre.

Imlek qumesht ,1 L, 2.8% yndyre. 145 Lekë / cope

Imlek qumesht ,1 L,2.8 % yndyre.

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L.

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L. 240 Lekë / cope

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L.

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L.

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L. 210 Lekë / cope

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L.