Aksesore banjoje dhe kuzhine Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bref power aktiv pine forest,aromatizues WC i ngurte me arome pishe 50 gr.

Bref power aktiv pine forest,aromatizues WC i ngurte me arome pishe 50 gr. 240 Lekë / cope

Bref power aktiv pine forest,aromatizues WC i ngurte me arome pishe 50 gr.

Klinex Wc Block lime,aromatizues per kaseta WC 55 gr.

Klinex Wc Block lime,aromatizues per kaseta WC 55 gr. 170 Lekë / cope

Klinex Wc Block lime,aromatizues per kaseta WC 55 gr.

Bref power aktiv juicy lemon,bref me berthame te perqundruar me arome limoni 4 x 50 gr.

Bref power aktiv juicy lemon,bref me berthame te perqundruar me arome limoni 4 x 50 gr. 390 Lekë / pako

Bref power aktiv juicy lemon,bref me berthame te perqundruar me arome limoni 4 x 50 gr.

Bref Duo pack premium color eucalyptus,aromatizues per WC 2 x 50 gr.

Bref Duo pack premium color eucalyptus,aromatizues per WC 2 x 50 gr. 280 Lekë / pako

Bref Duo pack premium color eucalyptus,aromatizues per WC 2 x 50 gr.

Frosch Pastrues Cream Citrus 500 ml.

Frosch Pastrues Cream Citrus 500 ml. 190 Lekë / cope

Frosch Pastrues Cream Citrus 500 ml.

Drago Anticalcare,anti gelqere dhe higjenizues 500 ml.

Drago Anticalcare,anti gelqere dhe higjenizues 500 ml. 236 Lekë / cope

Drago Anticalcare,anti gelqere dhe higjenizues 500 ml.Eliminon gelqeren dhe papastertine... më shumë

Duck aqua blue 4 in1 Marine,aparat me detergjent per pastrimin e WC 40 gr.

Duck aqua blue 4 in1 Marine,aparat me detergjent per pastrimin e WC 40 gr. 110 Lekë / Copë

Duck aqua blue 4 in1 Marine,aparat me detergjent per pastrimin e WC 40 gr.

Bref Trio pack power aktiv juicy lemon,3 x 50 gr.

Bref Trio pack power aktiv juicy lemon,3 x 50 gr. 320 Lekë / Copë

Bref Trio pack power aktiv juicy lemon,3 x 50 gr.

Bref Trio pack power aktiv Pine forest,3 x 50 gr.

Bref Trio pack power aktiv Pine forest,3 x 50 gr. 320 Lekë / Copë

Bref Trio pack power aktiv Pine forest,3 x 50 gr.

Afroso me limon, pastron dhe aromatizon WC, 3 copë.

Afroso me limon, pastron dhe aromatizon WC, 3 copë. 210 Lekë / Copë

Afroso me limon, pastron dhe aromatizon WC, 3 copë.

Duck Fresh Discs Marine,disfektues wc 2 cope.

Duck Fresh Discs Marine,disfektues wc 2 cope. 380 Lekë / Copë

Duck Fresh Discs Marine,disfektues wc 2 cope.

Duck Cassetta Marine,aromatizues per kaseta WC 50 gr.

Duck Cassetta Marine,aromatizues per kaseta WC 50 gr. 230 Lekë / Copë

Duck Cassetta Marine,aromatizues per kaseta WC 50 gr.