Insekticide Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Raid Spirali Antizanzare 10 pc.

Raid Spirali Antizanzare 10 pc. 170 Lekë / Copë

Raid Spirali Antizanzare Outdoor 10 spirali.Fino a 6 ore.

Raid  Elec Liquido 21ml.

Raid Elec Liquido 21ml. 420 Lekë / Copë

Raid Elec Liquido 21ml.Azione rapida e costante,diffusore gratis.

Raid liquido zanzare tigre e comuni 1 diffusore + 1 ricarica,aparat + rimbushes 30 notti.

Raid liquido zanzare tigre e comuni 1 diffusore + 1 ricarica,aparat + rimbushes 30 notti. 450 Lekë / Copë

Raid liquido zanzare tigre e comuni 1 diffusore + 1 ricarica,aparat + rimbushes 30 notti... më shumë

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kunder mizave dhe mushkonjave 400 ml.

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kunder mizave dhe mushkonjave 400 ml. 280 Lekë / Copë

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kunder mizave dhe mushkonjave 400 ml.

Raid Night&Day Trio .

Raid Night&Day Trio . 530 Lekë / Copë

Raid Night&Day Trio,2 ricariche punjenja.Rimbushës për aparat elektrik mbrojtës kundër mushko... më shumë

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kundër mizave 400 ml.

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kundër mizave 400 ml. 280 Lekë / Copë

Raid Mosche e zanzare plus,sprai kundër mizave 400 ml.

Raid Max 3in1,sprai kundër insekteve 300 ml.

Raid Max 3in1,sprai kundër insekteve 300 ml. 400 Lekë / Copë

Raid Max 3in1,sprai kundër insekteve 300 ml.