Insekticide Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Raid bs liquido per zanzare ,eucalipto ,1 diffusore+1 ricarica.

Raid bs liquido per zanzare ,eucalipto ,1 diffusore+1 ricarica. 450 Lekë / Copë

Raid liquido per zanzare ,eucalipto ,1 diffusore+1 ricarica.30 netti.

Raid liquido avdanced 1diffusione + 1 ricarica,aparat + rimbushese 40 notti.

Raid liquido avdanced 1diffusione + 1 ricarica,aparat + rimbushese 40 notti. 550 Lekë / Copë

Raid liquido avdanced 1diffusione + 1 ricarica,aparat + rimbushese 40 notti.

Raid silver elec ,1aparat diffusore+ 10 tableta piastrine .

Raid silver elec ,1aparat diffusore+ 10 tableta piastrine . 500 Lekë / Copë

Raid silver elec ,1aparat diffusore+ 10 tableta piastrine .12 ore.

Autan Family Care Vapo 100 ml.

Autan Family Care Vapo 100 ml. 600 Lekë / cope

Autan Family Care Vapo 100 ml.

Raid M & Z Spray Eucalipto,sprai kunder insekteve 400 ml.

Raid M & Z Spray Eucalipto,sprai kunder insekteve 400 ml. 280 Lekë / cope

Raid M & Z Spray Eucalipto,sprai kunder insekteve 400 ml.

Autan Junior Vapo,spray kunder insekteve me aloe vera 100 ml.

Autan Junior Vapo,spray kunder insekteve me aloe vera 100 ml. 650 Lekë / cope

Autan Junior Vapo,spray kunder insekteve me aloe vera 100 ml.

Chicco Dopo Puntura 10 ml.

Chicco Dopo Puntura 10 ml. 570 Lekë / cope

Chicco Dopo Puntura 10 ml.

Chicco Anti Zanzara Baby 100 ml.

Chicco Anti Zanzara Baby 100 ml. 870 Lekë / cope

Chicco Anti Zanzara Baby 100 ml.

Teza Fik Liquid ,120 Net.

Teza Fik Liquid ,120 Net. 450 Lekë / Copë

Teza Fik Liquid ,120 Net.liquid refill.

Teza fik electric 2in1,aparat elektrik per largimin e insekteve.

Teza fik electric 2in1,aparat elektrik per largimin e insekteve. 670 Lekë / Copë

Teza fik electric 2in1,aparat elektrik per largimin e insekteve. Aparat + rimbus... më shumë

Autan,xhel pas pickimit te insekteve dhe mushkonjave 25 ml.

Autan,xhel pas pickimit te insekteve dhe mushkonjave 25 ml. 580 Lekë / cope

Autan,xhel pas pickimit te insekteve dhe mushkonjave 25 ml.E pasur me Camomil & Aloe vera.

Raid liquid zanzare tigre e comuni 60 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse.

Raid liquid zanzare tigre e comuni 60 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse. 540 Lekë / Copë

Raid liquid zanzare tigre e comuni 60 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse.

Raid liquid zanzare tigre e comuni 30 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse.

Raid liquid zanzare tigre e comuni 30 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse. 360 Lekë / Copë

Raid liquid zanzare tigre e comuni 30 notti,kundër insekteve 1 rimbushëse.

Raid multi insect killer,300ml

Raid multi insect killer,300ml 390 Lekë / Copë

Raid multi insect killer spray kundër insekteve,300ml

Raid schiuma scarafaggi e formiche 400ml.

Raid schiuma scarafaggi e formiche 400ml. 500 Lekë / Copë

Raid schiuma scarafaggi e formiche 400ml.shkumë kundër insekteve