Alkool dhe amoniak Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Acid Muratic 1 L.

Acid Muratic 1 L. 100 Lekë / cope

Acid Muratic 1 L.

IPOALCOL 1 L

IPOALCOL 1 L 200 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN IPOALCOL 1 L

BREVE PULIALCOL 1L

BREVE PULIALCOL 1L 180 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN BREVE PULIALCOL 1L

IRIS ALKOL 1L

IRIS ALKOL 1L 180 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN IRIS ALKOL 1L