Kujdesi ndaj mobiljeve Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Presto clean peceta per pastrim mobiljesh ,72 cope.

Presto clean peceta per pastrim mobiljesh ,72 cope. 220 Lekë / cope

Presto clean peceta per pastrim mobiljesh ,72 cope.

Emulsio Shkelqyes druri 375 ml.

Emulsio Shkelqyes druri 375 ml. 390 Lekë / cope

Emulsio Shkelqyes druri 375 ml. Per pastrimin e perditshem dhe mirembajtjen e te gjitha si... më shumë

Despar Detergjent per mobilje 300  ml.

Despar Detergjent per mobilje 300 ml. 200 Lekë / cope

Despar Detergjent per mobilje 300 ml.

Tako Adesive Mobilje 8 cope.

Tako Adesive Mobilje 8 cope. 40 Lekë / cope

Tako Adesive Mobilje 8 cope. Paketim pako.

Omino Bianco Carpet & Sofa 300 ml.

Omino Bianco Carpet & Sofa 300 ml. 380 Lekë / cope

Omino Bianco Carpet & Sofa 300 ml.