Pastrimi i kuzhinës Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope.

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope. 150 Lekë / cope

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope.

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml. 135 Lekë / cope

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Klinex ultra pine fresh 750 ml.

Klinex ultra pine fresh 750 ml. 220 Lekë / cope

Klinex ultra pine fresh 750 ml. Perdoret per pastrimin e sobes , lavamanit te guzhin... më shumë

Klinex ultra citrus  me limon 1250 ml.

Klinex ultra citrus me limon 1250 ml. 320 Lekë / cope

Klinex ultra citrus me limon 1250 ml. Perdoret per pastrimin e sobes , lavamanit te guzhi... më shumë

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml. 250 Lekë / cope

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 220 Lekë / cope

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 220 Lekë / cope

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira me arome sapun Marsiglia 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira me arome sapun Marsiglia 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira 750 ml.... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale  marsiglia ,750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale marsiglia ,750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale marsiglia ,750 ml.

Meglio  lo sgrassatore universale orange,750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale orange,750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale orange,750 ml.

Pronto Classic Legno classic,spray 300 ml.

Pronto Classic Legno classic,spray 300 ml. 380 Lekë / cope

Pronto Classic Legno classic,spray 300 ml.

Mr.Muscle Forno 3,pastrues per siperfaqje te ndryshme te kuzhines.

Mr.Muscle Forno 3,pastrues per siperfaqje te ndryshme te kuzhines. 200 Lekë / cope

Mr.Muscle Forno 3,pastrues per siperfaqje te ndryshme te kuzhines.

Smac  splendi mobili spray ,400 ml.

Smac splendi mobili spray ,400 ml. 280 Lekë / cope

Smac splendi mobili spray ,400 ml.