Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Smac,xhel larës per siperfaqe te ndyshme si lavamane,pllaka & banjo 850 ml.

Smac,xhel larës per siperfaqe te ndyshme si lavamane,pllaka & banjo 850 ml. 209 Lekë / Copë

Smac,xhel larës per siperfaqe te ndyshme si lavamane,pllaka & banjo 850 ml.

WC NET,zhbllokues wc-je 1000ml

WC NET,zhbllokues wc-je 1000ml 320 Lekë / Copë

WC NET,zhbllokues wc-je 1000ml

WC Net bleach gel,xhel higjenik me sode per bardhesi 750 ml.

WC Net bleach gel,xhel higjenik me sode per bardhesi 750 ml. 189 Lekë / Copë

WC Net bleach gel,xhel higjenik me sode per bardhesi 750 ml.

WC Net Intense gel,xhel higjenik  freski mali 700 ml.

WC Net Intense gel,xhel higjenik freski mali 700 ml. 220 Lekë / Copë

WC Net Intense gel,xhel higjenik freski mali 700 ml.

WC Net Intense gel,xhel higjenik freski oqeani 700 ml.

WC Net Intense gel,xhel higjenik freski oqeani 700 ml. 220 Lekë / Copë

WC Net Intense gel,xhel higjenik freski oqeani 700 ml.

WC Net Intese gel levender fresh,xhel me arome levando 750 ml.

WC Net Intese gel levender fresh,xhel me arome levando 750 ml. 220 Lekë / Copë

WC Net Intese gel levender fresh,xhel me arome levando 750 ml.

WC NET Intense,4 blloqe paketim familjar.

WC NET Intense,4 blloqe paketim familjar. 270 Lekë / Copë

WC NET Intense 3 fekte,4 blloqe paketim familjar.

Mastro Lindo Lemon 950 ml.

Mastro Lindo Lemon 950 ml. 170 Lekë / Copë

Mastro Lindo Lemon 950 ml.Detergente multiuso limone.

Cif Cream micro crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 200 Lekë / Copë

Cif Cream micro crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. Eucalyp... më shumë

Mr Muscle 5in1 Bathroom & Toilet,pastrues per banjon dhe tualetin 750 ml.

Mr Muscle 5in1 Bathroom & Toilet,pastrues per banjon dhe tualetin 750 ml. 250 Lekë / Copë

Mr Muscle 5in1 Bathroom & Toilet,pastrues per banjon dhe tualetin 750 ml.

Duck 5in1 Arctic Mint, xhel wc 750 ml

Duck 5in1 Arctic Mint, xhel wc 750 ml 200 Lekë / Copë

Duck 5in1 Arctic Mint, xhel për pastrimin e wc 750 ml

Bref Wc Gel Rust & Stain, pastrues xhel pë wc 750 ml

Bref Wc Gel Rust & Stain, pastrues xhel pë wc 750 ml 224 Lekë / Copë

Bref Wc Gel Rust & Stain, pastrues xhel për wc, për ndryshkun dhe njollat 750 ml

Bref Wc Gel Total Protection, pastrues xhel pë wc 750 ml

Bref Wc Gel Total Protection, pastrues xhel pë wc 750 ml 224 Lekë / Copë

Bref Wc Gel Total Protection, pastrues xhel pë wc, mbrojtje totale 750 ml

Bref Wc Gel Anti-limescale, pastrues xhel pë wc 750 ml

Bref Wc Gel Anti-limescale, pastrues xhel pë wc 750 ml 220 Lekë / Copë

Bref Wc Gel Anti-limescale 6 X Effect, pastrues xhel për wc, anti-kalkar750 ml