Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Harpic Active Fresh Arome Lule 2 x 750 ml.

Harpic Active Fresh Arome Lule 2 x 750 ml. 310 Lekë / cope

Harpic Active Fresh Arome Lule 2 x 750 ml.Eleminon 99,9 % te bakterieve.Permban 20 % me shume ar... më shumë

Harpic Active Fresh Arome Pishe 2 x 750 ml.

Harpic Active Fresh Arome Pishe 2 x 750 ml. 310 Lekë / cope

Harpic Active Fresh Arome Pishe 2 x 750 ml.Gel me arome pishe.Dizefekton,lufton bakteret.Largon k... më shumë

Afroso Block Sea 3 pz.

Afroso Block Sea 3 pz. 210 Lekë / pako

Afroso Block Sea 3 pz.Afroso Block perban perberes aktive dhe formule te perqendruar qe freskon... më shumë

Afroso Block Citrus 3 x 40 gr.

Afroso Block Citrus 3 x 40 gr. 210 Lekë / pako

Afroso Block Citrus 3 x 40 gr.Perban perberes aktive dhe formule te perqendruar qe freskon vazhd... më shumë

Spin Master Blu Wave ,1 L.

Spin Master Blu Wave ,1 L. 204 Lekë / Copë

Spin Master Blu Wave ,1 L.multi -surface.

Spin Master Lavender ,1L.

Spin Master Lavender ,1L. 204 Lekë / Copë

Spin Master Lavender ,1L.produkt universal per pastrimin e perditshem.

Smac gel banjo ,1 L.

Smac gel banjo ,1 L. 200 Lekë / Copë

Smac gel banjo ,1 L.pulito brillante con barriera protettiva.

WC Net Tavoletta Solide Freshennza Blu 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Freshennza Blu 4 cope. 270 Lekë / Pako

WC Net Tavoletta Solide Freshennza Blu 4 cope.

Afroso in Tankpine,aromatizues WC 50 gr.

Afroso in Tankpine,aromatizues WC 50 gr. 169 Lekë / cope

Afroso in Tankpine,aromatizues WC 50 gr.

Afroso in Tank Ocean,50gr.

Afroso in Tank Ocean,50gr. 169 Lekë / Copë

Afroso in Tank Ocean,50gr.neo in tank.

Afroso Block Rose 3 pcs.

Afroso Block Rose 3 pcs. 270 Lekë / Copë

Afroso Block Rose 3 pcs.cleans & deodorizes.

Afroso Block Pine ,3 block.

Afroso Block Pine ,3 block. 270 Lekë / Copë

Afroso Block Pine ,3 block.Cleans &deodorizes.

Flup zhbllokues 80gr

Flup zhbllokues 80gr 76 Lekë / Copë

Flup zhbllokues lavamani 80gr.vepron në ujë të ngroht.

Duck 5in1 pine,xhel wc 750ml

Duck 5in1 pine,xhel wc 750ml 200 Lekë / Copë

Duck 5in1 pine,xhel wc me pishë 750ml

Smac express bagno,detergent per pastrimin e banjos 650 ml.

Smac express bagno,detergent per pastrimin e banjos 650 ml. 230 Lekë / Copë

Smac express bagno,detergent per pastrimin e banjos 650 ml.