Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope. 260 Lekë / pako

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750... më shumë

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml.

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml. 2 in... më shumë

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml.

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml. 490 Lekë / cope

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues... më shumë

Duck Liquid Anticalcare 750 ml.

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 100 % Disefektante.

Duck Liquid 5in1 Lavanda 750 ml.

Duck Liquid 5in1 Lavanda 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid 5in1 Lavanda 750 ml.

Domestos  Pink fresh ,750 ml.

Domestos Pink fresh ,750 ml. 210 Lekë / cope

Domestos Pink fresh ,750 ml.

Duck 5 in 1 active eucalyptus ,41 gr.

Duck 5 in 1 active eucalyptus ,41 gr. 140 Lekë / cope

Duck 5 in 1 active eucalyptus ,41 gr.

Duck Aqua Blue Duo,duck 2 cope 4 in 1.

Duck Aqua Blue Duo,duck 2 cope 4 in 1. 200 Lekë / pako

Duck Aqua Blue Duo 4 in 1.

Duck Liquid Eucalyptus 750 ml.

Duck Liquid Eucalyptus 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Eucalyptus 750 ml.

Smac Sgrassatore Disenfettante 1 L.

Smac Sgrassatore Disenfettante 1 L. 240 Lekë / cope

Smac Sgrassatore Disenfettante 1 L.

Wc net bleach gel,instant white 750 ml.

Wc net bleach gel,instant white 750 ml. 215 Lekë / Copë

Wc net bleach gel,instant white 750 ml.

Wc net 4 tavolette mountain fresh ,4x34 gr.

Wc net 4 tavolette mountain fresh ,4x34 gr. 270 Lekë / Copë

Wc net 4 tavolette mountain fresh ,4x34 gr.

Harpic Active Fresh Freski Deti 2 x 750 ml.

Harpic Active Fresh Freski Deti 2 x 750 ml. 310 Lekë / cope

Harpic Active Fresh Freski Deti 2 x 750 ml.Dizefekton,lufton bakteret.Largon kriperat e tualetit.... më shumë