Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr.

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr. 160 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr.

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr.

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr. 160 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr.

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr.

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr. 160 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr.

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS.

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS. 310 Lekë / cope

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 ml + Ajax C... më shumë

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS.

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS. 310 Lekë / cope

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS.

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope. 260 Lekë / pako

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope. 260 Lekë / pako

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

Wc net Intense Gel  lime fresh,1000 ml.

Wc net Intense Gel lime fresh,1000 ml. 230 Lekë / cope

Wc net Intense Gel lime fresh,1000 ml.

Duck Fresh Disck Marine,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatiimin e WC me arome limoni 6 cope.

Duck Fresh Disck Marine,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatiimin e WC me arome limoni 6 cope. 280 Lekë / cope

Duck Fresh Disck Marine,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatiimin e WC me arome limoni 6 cope... më shumë

Duck Fresh Disck,,aparat me detergjent per pastimin & aromatizimin e WC 36 ml.

Duck Fresh Disck,,aparat me detergjent per pastimin & aromatizimin e WC 36 ml. 280 Lekë / cope

Duck Fresh Disck,,aparat me detergjent per pastimin & aromatizimin e WC 36 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml. 219 Lekë / cope

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS.

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS. 310 Lekë / cope

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml + Ajax Crystal Clean FALAS. 310 Lekë / cope

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml. 2 in... më shumë

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml.

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml. 540 Lekë / cope

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues... më shumë

Duck Liquid Anticalcare 750 ml.

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 219 Lekë / cope

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 100 % Disefektante.