Pastrimi i xhamave Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Rozenbal,pastruese xhamash pa shkop.

Rozenbal,pastruese xhamash pa shkop. 200 Lekë / cope

Rozenbal,pastruese xhamash pa shkop.

Ajax glass pink ,750 ml.

Ajax glass pink ,750 ml. 220 Lekë / Copë

Ajax glass pink ,750 ml.

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml.

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml. 195 Lekë / Copë

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml.

Spin Glass Fresh Breeze ,750 ml.

Spin Glass Fresh Breeze ,750 ml. 195 Lekë / Copë

Spin Glass Fresh Breeze ,750 ml.

Maxx Rose Bloosom per xhama ,750ml.

Maxx Rose Bloosom per xhama ,750ml. 140 Lekë / Copë

Maxx Rose Bloosom per xhama ,750ml.

Maxx Glass Cleaner për xhamat,750ml.

Maxx Glass Cleaner për xhamat,750ml. 175 Lekë / Copë

Maxx Glass Cleaner për xhamat,750ml.multi functuion.

Maxx Spring Flowers per xhama,750ml.

Maxx Spring Flowers per xhama,750ml. 175 Lekë / Copë

Maxx Spring Flowers per xhama,750ml.Multi function.

Arf window citrus ,750ml.

Arf window citrus ,750ml. 175 Lekë / Copë

Arf window citrus ,750ml.staklo citrus.

Arf window cleaner,750ml.

Arf window cleaner,750ml. 175 Lekë / Copë

Arf window cleaner,750ml.staklo cristal shine.

Arf window Antistatic ,750ml.

Arf window Antistatic ,750ml. 175 Lekë / Copë

Arf window Antistatic ,750ml.mjet per pastrimin e qelqit.

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm.

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm. 270 Lekë / Copë

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm.

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500 ml.

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500 ml. 390 Lekë / Copë

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500 ml.... më shumë

Ajax Triple Action, pastrues xhamash 750 ml

Ajax Triple Action, pastrues xhamash 750 ml 220 Lekë / Copë

Ajac Triple Action, pastrues xhamash 750 ml

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht.

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht. 2,990 Lekë / Copë

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht teleskopik.

Ajax Glass Shiny,ajax për xhama 750 ml.

Ajax Glass Shiny,ajax për xhama 750 ml. 220 Lekë / Copë

Ajax Glass Shiny,ajax për xhama 750 ml.