Pastrues specifik Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Omino bianco smacchia facile ,500 ml.

Omino bianco smacchia facile ,500 ml. 220 Lekë / cope

Omino bianco smacchia facile ,500 ml.

Savo Antimyk 500 ml.

Savo Antimyk 500 ml. 540 Lekë / cope

Savo Antimyk 500 ml.

Impresan dizifektant per duart,150 ml.

Impresan dizifektant per duart,150 ml. 270 Lekë / cope

Impresan dizifektant per duart,150 ml.

Heitmann sode pastruese ,500gr.

Heitmann sode pastruese ,500gr. 144 Lekë / cope

Heitmann sode pastruese ,500gr.

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml.

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml. 340 Lekë / cope

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml.

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml.

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml. 295 Lekë / cope

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml.

Air Max pastrues myku jashte& brenda ,500 ml.

Air Max pastrues myku jashte& brenda ,500 ml. 830 Lekë / Copë

Air Max pastrues myku jashte& brenda ,500 ml.

Pulirapid elimina calcare white,500 ml.

Pulirapid elimina calcare white,500 ml. 200 Lekë / Copë

Pulirapid elimina calcare white,500 ml.per nje pastrim igjenizues te plote.

Pulirapid elimina calcare 500 ml

Pulirapid elimina calcare 500 ml 200 Lekë / Copë

Pulirapid elimina calcare 500 ml.Antikalkare per pastrimin, heqjen e cmersit, ndryshkut dhe sapu... më shumë

Pulirapid Splendi Acciaio ,500ml.

Pulirapid Splendi Acciaio ,500ml. 250 Lekë / Copë

Pulirapid Splendi Acciaio ,500ml.Pulisce,Lucida,Protegge a Lungo .

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml.

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml. 270 Lekë / Copë

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml.

Smac Sgrassatore 650 ml.

Smac Sgrassatore 650 ml. 269 Lekë / Copë

Smac Sgrassatore 650 ml.Për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme(lavaman,vaskë,sobë etj)

Emulsio Marmo e Granito, pastrues për banjë dhe kuzhinë, 375 ml.

Emulsio Marmo e Granito, pastrues për banjë dhe kuzhinë, 375 ml. 445 Lekë / Copë

Emulsio Marmo e Granito, pastrues dhe shkëlqyes për mermer dhe granit, 375 ml.

Rio Melaceto, pastrues specifik 1.25 L

Rio Melaceto, pastrues specifik 1.25 L 250 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Rio Melaceto, pastrues specifik 1.25 L

SGRASATORE MUSCHIO BIANCO 750 ML .

SGRASATORE MUSCHIO BIANCO 750 ML . 175 Lekë / Copë 130 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN SGRASATORE MUSCHIO BIANCO 750 ML.