Sipёrfaqe tё vogla Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pronto Laminat 750 ml.

Pronto Laminat 750 ml. 390 Lekë / Copë

Pronto Laminat 750 ml.Pastrues per parket.

Deka Dix limon 500gr.

Deka Dix limon 500gr. 65 Lekë / Copë

Deka Dix limon,detergjent pluhur 500gr.

Pronto Multi-Superficie 5 in 1, pastrues për sipërfaqe të ndryshme, 500 ml.

Pronto Multi-Superficie 5 in 1, pastrues për sipërfaqe të ndryshme, 500 ml. 360 Lekë / Copë

Pronto Multi-Superficie 5 in 1, pastrues për sipërfaqe të ndryshme, 500 ml.

Pronto 5in1 legno Pulito, pastrues për parket 750 ml

Pronto 5in1 legno Pulito, pastrues për parket 750 ml 360 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Pronto 5in1 legno Pulito, pastrues për parket 750 ml

Ajax Lilac Breeze , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Lilac Breeze , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L 219 Lekë / Copë

Ajax Lilac Breeze , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L 219 Lekë / Copë

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Parquet Almond, pastrues për parket 1 L

Ajax Parquet Almond, pastrues për parket 1 L 309 Lekë / Copë

Ajax Authentic, pastrues për parket dhe sipërfaqe të vogla 1 L

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për parket, 900 ml.

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për parket, 900 ml. 430 Lekë / Copë

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për dysheme parketi dhe qeramike, 900 ml.