Antikalkarë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr.

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr. 860 Lekë / pako

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr.

Despar Gel Igienizzante per Mani,disenfektues per duart 80 ml.

Despar Gel Igienizzante per Mani,disenfektues per duart 80 ml. 160 Lekë / cope

Despar Gel Igienizzante per Mani,disenfektues per duart 80 ml.

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope.

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope. 240 Lekë / pako

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope.

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml.

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml. 420 Lekë / cope

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml.

Finish Power Classic Lemon,tableta lavastovilje 15 cope.

Finish Power Classic Lemon,tableta lavastovilje 15 cope. 390 Lekë / pako

Finish Power Classic Lemon 15 cope.

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr.

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr. 590 Lekë / cope

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr.

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta.

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta. 1,120 Lekë / Copë

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta.

Mr Muscolo Idraulico Gel, antikalkar  1000 ml

Mr Muscolo Idraulico Gel, antikalkar 1000 ml 480 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Mr Muscolo Idraulico Gel, antikalkar xhel për zhbllokimin e tubave... më shumë

Rorax , zhbllokues i ngurtë 60 gr

Rorax , zhbllokues i ngurtë 60 gr 70 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Rorax , zhbllokues i ngurtë për tuba 60 gr

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml.

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml. 287 Lekë / Copë

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml. Produkt Italian.

Finish Calgonit mirmbajtës 250 ml

Finish Calgonit mirmbajtës 250 ml 370 Lekë / Copë

Finish Calgonit mirmbajtës për lavastovilie lëng 250 ml

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml.

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml. 640 Lekë / Copë

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml.

Calgon 2 in 1, antikalkare pluhur për lavatriçe 950 gr.

Calgon 2 in 1, antikalkare pluhur për lavatriçe 950 gr. 520 Lekë / Copë

Calgon 2 in 1, antikalkare pluhur për lavatriçe 950 gr.

Finish Powerball Calgonit,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 326 gr.

Finish Powerball Calgonit,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 326 gr. 860 Lekë / Copë

Finish Powerball Calgonit,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 326 gr.