Për rroba leshi dhe delikate Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Purlan,detergjent per rrobat e leshta 1500 ml me 38 larje.

Purlan,detergjent per rrobat e leshta 1500 ml me 38 larje. 470 Lekë / cope

Purlan,detergjent per rrobat e leshta 1500 ml me 38 larje.

Perwoll Care Balsam , detergjent  për rroba leshi & mëndafshi 3L

Perwoll Care Balsam , detergjent për rroba leshi & mëndafshi 3L 800 Lekë / Copë

Perwoll Care Balsam, detergjent lëng për lavatriçe, për rroba leshi & mëndafshi 3L

Perwoll Wool & Silk , detergjent për rroba leshi & mëndafshi 2L

Perwoll Wool & Silk , detergjent për rroba leshi & mëndafshi 2L 650 Lekë / Copë

Perwoll Wool & Silk , detergjent lëng për lavatriçe, për rroba leshi & mëndafshi 2L më shumë

Perwoll Wool & Silk , detergjent për rroba leshi & mëndafshi 1L

Perwoll Wool & Silk , detergjent për rroba leshi & mëndafshi 1L 360 Lekë / Copë

Perwoll Wool & Silk , detergjent lëng për lavatriçe, për rroba leshi & mëndafshi 1L më shumë