Pluhur për lavatriçe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Dixan Classico 5.525 kg ,85 larje.

Dixan Classico 5.525 kg ,85 larje. 1,650 Lekë / Copë

Dixan Classico 5.525 kg ,85 larje.cold zyme.detergjent pluhur per lavatrice 85 larje.

Bio Presto 4.4 kg ,80 larje.

Bio Presto 4.4 kg ,80 larje. 1,530 Lekë / Copë

Bio Presto 4.4 kg ,80 larje.

Dixan Classico,detergjent pluhur per lavatrice me 100 larje me 6.5 kg.

Dixan Classico,detergjent pluhur per lavatrice me 100 larje me 6.5 kg. 1,900 Lekë / cope

Dixan Classico,detergjent pluhur per lavatrice me 100 larje me 6.5 kg.

Duel Compact Jorgovan,detergjent universal 3 kg.

Duel Compact Jorgovan,detergjent universal 3 kg. 460 Lekë / Copë

Duel Jorgovan ,3 kg.detergjent universal per larje me dore dhe me lavatrice .

Dash Regular,detergjent per rrobat e bardhe me 83 larje 5395 g.

Dash Regular,detergjent per rrobat e bardhe me 83 larje 5395 g. 1,800 Lekë / cope

Dash Regular,detergjent per rrobat e bardhe me 83 larje 5395 g.

Duel Lilac Blossom,detergjent pluhur 500 gr.

Duel Lilac Blossom,detergjent pluhur 500 gr. 130 Lekë / cope

Duel Lilac Blossom,detergjent pluhur 500 gr.Detergjent Universal per larje me lavatrice dhe me d... më shumë

Duel Spring White, detergjent pluhur 500 gr.

Duel Spring White, detergjent pluhur 500 gr. 130 Lekë / cope

Duel Spring White, detergjent pluhur 500 gr.Detergjent Universal per larje me lavatrice dhe me do... më shumë

Dash Actilift,detergjent pluhur per rrobat me 102 larje 6630 gr.

Dash Actilift,detergjent pluhur per rrobat me 102 larje 6630 gr. 2,100 Lekë / cope

Dash Actilift,detergjent pluhur per rrobat me 102 larje 6630 gr.

Duel Jasmin,detergjent pluhur per lavatrice me 30 larje 3 kg.

Duel Jasmin,detergjent pluhur per lavatrice me 30 larje 3 kg. 460 Lekë / cope

Duel Jasmin,detergjent pluhur per lavatrice me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Mountain Fresh,detergjent universal me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Mountain Fresh,detergjent universal me 30 larje 3 kg. 430 Lekë / Copë

Bioaktiv Mountain Fresh,detergjent universal me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Cool Fresh,detergjent universal 3 kg me 30 larje.

Bioaktiv Cool Fresh,detergjent universal 3 kg me 30 larje. 430 Lekë / Copë

Bioaktiv Cool Fresh,detergjent universal 3 kg me 30 larje.

Bioaktiv Marine Fresh,detergjent pluhur universal me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Marine Fresh,detergjent pluhur universal me 30 larje 3 kg. 430 Lekë / Copë

Bioaktiv Marine Fresh,detergjent pluhur universal me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Flower Fresh,detergjent universal pluhur per rrobat me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Flower Fresh,detergjent universal pluhur per rrobat me 30 larje 3 kg. 430 Lekë / Copë

Bioaktiv Flower Fresh,detergjent universal pluhur per rrobat me 30 larje 3 kg.

Bioaktiv Soft & Sensitive,detergjent pluhur universal 3 kg.

Bioaktiv Soft & Sensitive,detergjent pluhur universal 3 kg. 430 Lekë / Copë

Bioaktiv Soft & Sensitive,detergjent pluhur universal 3 kg.

Bonux Rose Detergjent 3in1,detergjent 2 kg.

Bonux Rose Detergjent 3in1,detergjent 2 kg. 370 Lekë / Copë

Bonux Rose Detergjent 3in1,detergjent 2 kg.