Të lengshëm për lavatriçe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Perwoll Black 1.8 L + Dixan 900 ml + Silan,zbutes rrobash 900 ml Falas.

Perwoll Black 1.8 L + Dixan 900 ml + Silan,zbutes rrobash 900 ml Falas. 1,000 Lekë / cope

Perwoll Black 1.8 L + Dixan 900 ml + Silan,zbutes rrobash 900 ml Falas.

Dixan Multicolor 950 ml + Dixan Premium 18 larje 900 ml.

Dixan Multicolor 950 ml + Dixan Premium 18 larje 900 ml. 920 Lekë / pako

Dixan Multicolor 950 ml + Dixan Premium 18 larje 900 ml.

Ariel Simply,detergjent i lengshem me 38 larje 2470 ml.

Ariel Simply,detergjent i lengshem me 38 larje 2470 ml. 900 Lekë / cope

Ariel Simply,detergjent i lengshem me 38 larje 2470 ml.

Perwoll Care & Repair,detergjent i lengshem 900 ml me 15 larje.

Perwoll Care & Repair,detergjent i lengshem 900 ml me 15 larje. 350 Lekë / cope

Perwoll Care & Repair,detergjent i lengshem 900 ml me 15 larje.

Perwoll Care & Refresh,detergjent i lengshem 1 L me 16 larje.

Perwoll Care & Refresh,detergjent i lengshem 1 L me 16 larje. 350 Lekë / cope

Perwoll Care & Refresh,detergjent i lengshem 1 L me 16 larje.

Skip Active Clean,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje.

Skip Active Clean,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje. 750 Lekë / cope

Skip Active Clean,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje. Per larje d... më shumë

Skip Spring Fresh,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje.

Skip Spring Fresh,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje. 750 Lekë / cope

Skip Spring Fresh,detergjent i lengshem me arome te kendshme 1.5 L me 30 larje. Per larje d... më shumë

Duel Gold color refresh,detrgjent i lengshem per rrobat me ngjyre 1300 ml.

Duel Gold color refresh,detrgjent i lengshem per rrobat me ngjyre 1300 ml. 590 Lekë / cope

Detergjent per larje me dore dhe makine larese me 20 larje.

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml.

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20 larje 1300 ml. 590 Lekë / cope

Duel Gold Universal Natural Fresh,detrgjent i lengshem per larje me dore dhe makine larese me 20... më shumë

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L me 45 larje.

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L me 45 larje. 800 Lekë / cope

Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre 2.7 L... më shumë

Bonux 3 in1 Mangolia liquid,detergjent i lengshem 1.105 L.

Bonux 3 in1 Mangolia liquid,detergjent i lengshem 1.105 L. 350 Lekë / cope 250 Lekë / cope

Bonux 3 in1 Mangolia liquid,detergjent i lengshem 1.105 L. 17 larje.

Bonux 3 in 1 Ice Fresh,detergjent i lengshem me 35 larje 2.275 L.

Bonux 3 in 1 Ice Fresh,detergjent i lengshem me 35 larje 2.275 L. 680 Lekë / cope 570 Lekë / cope

Bonux 3 in 1 Ice Fresh,detergjent i lengshem me 35 larje 2.275 L.

Set Dixan Multicolor + Classico me 19 larje + Perwoll Black me 15 larje  FALAS.

Set Dixan Multicolor + Classico me 19 larje + Perwoll Black me 15 larje FALAS. 1,100 Lekë / cope

Set Dixan Multicolor + Classico me 19 larje + Perwoll Black me 15 larje FALAS.

Dash Color,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre me 17 larje 935 ml.

Dash Color,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre me 17 larje 935 ml. 369 Lekë / cope

Dash Color,detergjent i lengshem per rrobat me ngjyre me 17 larje 935 ml.

Dash Actilift Classico,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 17 larje 935 ml.

Dash Actilift Classico,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 17 larje 935 ml. 500 Lekë / cope

Dash Actilift Classico,detergjent i lengshem per rrobat e bardha me 17 larje 935 ml.