Ilaç për lavastoviglie Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Spar Sublime,lares per lavastovilje x 30 tableta 600 gr.

Spar Sublime,lares per lavastovilje x 30 tableta 600 gr. 360 Lekë / pako

Spar Sublime,lares per lavastovilje x 30 tableta 600 gr.

Finish powerball all in 1 max  lemon,antikalgare per lavastovilje me limon me 42 tableta 684 gr.

Finish powerball all in 1 max lemon,antikalgare per lavastovilje me limon me 42 tableta 684 gr. 1,380 Lekë / cope

Finish powerball all in 1 max lemon,antikalgare per lavastovilje me limon me 42 tableta 6... më shumë

Fairy Platinum all in one 16 capsules lemon,238 gr.

Fairy Platinum all in one 16 capsules lemon,238 gr. 550 Lekë / cope

Fairy Platinum all in one 16 capsules lemon,238 gr.

Finish Poweball all in limone,tableta per lavastovilje me limon 26 cope.

Finish Poweball all in limone,tableta per lavastovilje me limon 26 cope. 650 Lekë / pako

Finish Poweball all in limone,tableta per lavastovilje me limon 26 cope.

Despar detergjent lavastovilje limon,15 cope 270 g.

Despar detergjent lavastovilje limon,15 cope 270 g. 300 Lekë / cope

Despar detergjent lavastovilje limon,15 cope 270 g.

Somat Kripe Lavastovilje 1.5 kg.

Somat Kripe Lavastovilje 1.5 kg. 315 Lekë / pako

Somat Kripe Lavastovilje 1.5 kg.

Svelto Classico,tableta per lavastovilie me limon 27 + 5 Falas 304 gr..

Svelto Classico,tableta per lavastovilie me limon 27 + 5 Falas 304 gr.. 530 Lekë / pako

Svelto Classico,tableta per lavastovilie me limon 27 + 5 Falas 304 gr..

Spmat Kripe Lavastovilje 1.5 kg.

Spmat Kripe Lavastovilje 1.5 kg. 316 Lekë / pako

Spmat Kripe Lavastovilje 1.5 kg.

Finish Finish Gel,650 ml.

Finish Finish Gel,650 ml. 870 Lekë / Copë

Finish Finish Gel,650 ml.brillantezza & protezione.

Finish Kripe per Lavastovilje 1.2 kg.

Finish Kripe per Lavastovilje 1.2 kg. 290 Lekë / cope

Finish Kripe per Lavastovilje 1.2 kg.

Oro Frisch Activ Kripe Lavastovilje 2 kg.

Oro Frisch Activ Kripe Lavastovilje 2 kg. 190 Lekë / cope

Oro Frisch Activ Kripe Lavastovilje 2 kg.

Finish Pluhur Lemon 1 kg.

Finish Pluhur Lemon 1 kg. 440 Lekë / Copë

Finish Classic Pluhur Lemon 1KG.Pluhur për larjen e enëve .

Finish lëng shkëlqyes dhe tharës ,250ml.

Finish lëng shkëlqyes dhe tharës ,250ml. 280 Lekë / copë

Finish lëng shkëlqyes dhe tharës, than 10 herë më mirë se perdorimi i vetëm detergjentit ,250ml.... më shumë

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 320 gr.

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 320 gr. 850 Lekë / Copë

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 20 copë 320 gr.

Finish Power gel për lavastoviglie 650 ml

Finish Power gel për lavastoviglie 650 ml 870 Lekë / Copë

Finish Power gel për lavastoviglie 650 ml