Ilaç pjatash Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml.

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml. 175 Lekë / cope

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml.

Fairy lemon,detergjent enesh me arome limoni 650 ml.

Fairy lemon,detergjent enesh me arome limoni 650 ml. 175 Lekë / cope

Fairy lemon,detergjent enesh me arome limoni 650 ml.

Fairy apple,detergjent enesh me arome molle 650 ml.

Fairy apple,detergjent enesh me arome molle 650 ml. 175 Lekë / cope

Fairy apple,detergjent enesh me arome molle 650 ml.

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L.

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L. 800 Lekë / cope

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L.

Likvi XXL Fresh lemon,detergjent per enet me arome limoni 1.5 L.

Likvi XXL Fresh lemon,detergjent per enet me arome limoni 1.5 L. 210 Lekë / cope

Likvi XXL Fresh lemon,detergjent per enet me arome limoni 1.5 L.

Likvi XXL Balsam Camomile 2in1,detergjent per enet me arome kamomili 1.5 L.

Likvi XXL Balsam Camomile 2in1,detergjent per enet me arome kamomili 1.5 L. 210 Lekë / cope

Likvi XXL Balsam Camomile 2in1,detergjent per enet me arome kamomili 1.5 L.

Svelto expert extra brillantezza 350 gr.

Svelto expert extra brillantezza 350 gr. 630 Lekë / cope

Svelto expert extra brillantezza 350 gr.

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L.

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L. 800 Lekë / cope

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L.

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml.

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml. 185 Lekë / cope

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml.

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml.

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml. 185 Lekë / cope

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml.

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml.

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml. 185 Lekë / cope

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml.

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L.

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L. 240 Lekë / cope

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L.

Likvi Hygienic orange,ilac enesh 500 ml.

Likvi Hygienic orange,ilac enesh 500 ml. 99 Lekë / cope

Likvi Hygienic orange,ilac enesh 500 ml.

Fairy Apple,detergjent per larjen e eneve me molle 1.200 ml.

Fairy Apple,detergjent per larjen e eneve me molle 1.200 ml. 290 Lekë / cope

Fairy Apple,detergjent per larjen e eneve me molle 1.200 ml.

Fairy Pomegranate & Red orange,detergjent per pjatat me portokall i kuq & shege 1200 ml.

Fairy Pomegranate & Red orange,detergjent per pjatat me portokall i kuq & shege 1200 ml. 290 Lekë / cope

Fairy Pomegranate & Red orange,detergjent per pjatat me portokall i kuq & shege... më shumë