Oriz Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr.

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr. 170 Lekë / pako

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr.

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr.

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr. 170 Lekë / pako

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr.

Scotti Rissotto parmigiana con formaggio cremoso,scotti me djathe parmixhan 210 gr.

Scotti Rissotto parmigiana con formaggio cremoso,scotti me djathe parmixhan 210 gr. 170 Lekë / pako

Scotti Rissotto parmigiana con formaggio cremoso,scotti me djathe parmixhan 210 gr.

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr. 240 Lekë / pako

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.

Scotti Riso Bio,oriz biologjik 0.5 kg.

Scotti Riso Bio,oriz biologjik 0.5 kg. 200 Lekë / pako

Scotti Riso Bio,oriz biologjik 0.5 kg.

Teuta bullgur  kokerr madh ,500 gr.

Teuta bullgur kokerr madh ,500 gr. 90 Lekë / cope

Teuta bullgur kokerr madh ,500 gr.

Teuta Bullgur  kokerr mesem ,500 gr.

Teuta Bullgur kokerr mesem ,500 gr. 90 Lekë / cope

Teuta Bullgur kokerr mesem ,500 gr.

Despar  parboiled  oriz vakum,1 kg.

Despar parboiled oriz vakum,1 kg. 180 Lekë / cope

Despar parboiled oriz vakum,1 kg.

Teuta fara quinoa tre-ngjyreshe ,250 gr.

Teuta fara quinoa tre-ngjyreshe ,250 gr. 300 Lekë / cope

Teuta fara quinoa tre-ngjyreshe ,250 gr.i pasur me fibra dhe proteina.

Despar Ribe,oriz 1 kg.

Despar Ribe,oriz 1 kg. 200 Lekë / pako

Despar Ribe,oriz 1 kg. Ideale per rizoto.

Despar Premium Riso Carnaroli Superfino,oriz super fin 1 kg.

Despar Premium Riso Carnaroli Superfino,oriz super fin 1 kg. 400 Lekë / pako

Despar Premium Riso Carnaroli Superfino,oriz super fin 1 kg. Ideale per rizoto dhe pjate te... më shumë

Perla Di Montara Sant'Andrea,oriz i klasit te pare 1 kg.

Perla Di Montara Sant'Andrea,oriz i klasit te pare 1 kg. 160 Lekë / pako

Perla Di Montara Sant'Andrea,oriz i klasit te pare 1 kg.

Omega Glasse Rice,oriz 1 kg.

Omega Glasse Rice,oriz 1 kg. 220 Lekë / pako

Omega Glasse Rice,oriz 1 kg. Produkt Grek,

Scotti Riso Classico Ribe,oriz Ribe kokerrgjate 1 kg.

Scotti Riso Classico Ribe,oriz Ribe kokerrgjate 1 kg. 270 Lekë / pako

Scotti Riso Classico Ribe,oriz Ribe kokerrgjate 1 kg.

Divella Riso Originario ,1 kg.

Divella Riso Originario ,1 kg. 145 Lekë / cope

Divella Riso Originario ,1 kg.