Për mbrojtjen e buzëve Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Labello Blackberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome manaferre 4.8 gr.

Labello Blackberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome manaferre 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Blackberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome manaferre 4.8 gr.

Labello Strawberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome luleshtrydhe 4.8 gr.

Labello Strawberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome luleshtrydhe 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Strawberry Shine Lip Balm,zbutes per buzet me arome luleshtrydhe 4.8 gr.

Labello Original Lip Balm,zbutes per buzet 4.8 gr.

Labello Original Lip Balm,zbutes per buzet 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Original Lip Balm,zbutes per buzet 4.8 gr.

Labello Watermelon Shine,zbutes per buzet me arome shalqi 4.8 gr.

Labello Watermelon Shine,zbutes per buzet me arome shalqi 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Watermelon Shine,zbutes per buzet me arome shalqi 4.8 gr.

Labello Soft Rose,zbutes per buzet me arome trendafil 4.8 gr.

Labello Soft Rose,zbutes per buzet me arome trendafil 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Soft Rose,zbutes per buzet me arome trendafil 4.8 gr.

Labello Fruity Shine Cherry,zbutes per buzet me arome qershie 4.8 gr.

Labello Fruity Shine Cherry,zbutes per buzet me arome qershie 4.8 gr. 250 Lekë / cope

Labello Fruity Shine Cherry,zbutes per buzet me arome qershie 4.8 gr.

Labello Fruity Shine,zbutes per buzet me arome pjeshke 4.8 gr.

Labello Fruity Shine,zbutes per buzet me arome pjeshke 4.8 gr. 220 Lekë / cope

Labello Fruity Shine,zbutes per buzet me arome pjeshke 4.8 gr.

Baby Lips Too Cool,balsam per buzet.

Baby Lips Too Cool,balsam per buzet. 210 Lekë / cope

Baby Lips Too Cool,balsam per buzet.Perkujdesje dhe hidratim per buze te lemuara dhe te buta.

Herbolive Lip Care Pure Olive Oil,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Pure Olive Oil,zbutes per buzet 4.5 gr. 200 Lekë / cope

Herbolive Lip Care Pure Olive Oil,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Pomegranate,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Pomegranate,zbutes per buzet 4.5 gr. 200 Lekë / cope

Herbolive Lip Care Oil & Pomegranate,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Coconut,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Coconut,zbutes per buzet 4.5 gr. 200 Lekë / cope

Herbolive Lip Care Oil & Coconut,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Cretan Dittany,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Cretan Dittany,zbutes per buzet 4.5 gr. 200 Lekë / cope

Herbolive Lip Care Oil & Cretan Dittany,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Aloe Vera,zbutes per buzet 4.5 gr.

Herbolive Lip Care Oil & Aloe Vera,zbutes per buzet 4.5 gr. 200 Lekë / cope

Herbolive Lip Care Oil & Aloe Vera,zbutes per buzet 4.5 gr.

Baby Lips Berry Bomb,balsam per buzet.

Baby Lips Berry Bomb,balsam per buzet. 220 Lekë / cope

Baby Lips Berry Bomb,balsam per buzet.Kujdes dhe hidratim intenziv per buze te buta.

Labello Fruity shine pink guava 4.8gr.

Labello Fruity shine pink guava 4.8gr. 250 Lekë / Copë

Labello Fruity shine pink guava 4.8gr.