Kremëra për trupin Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Carroten intensive tanning gel ,150 ml.

Carroten intensive tanning gel ,150 ml. 950 Lekë / Copë

Carroten intesive tanning gel ,150 ml.

Garnier bodyrepair krem,50ml.

Garnier bodyrepair krem,50ml. 240 Lekë / Copë

Garnier bodyrepair krem,50ml.with maple sap.

Herbolive Oil,Milk & Rose Body Butter 250 ml.

Herbolive Oil,Milk & Rose Body Butter 250 ml. 940 Lekë / cope

Herbolive Oil,Milk & Rose Body Butter 250 ml.Krem per trupin.

Herbolive Oil & Aloe Body Butter 250 ml.

Herbolive Oil & Aloe Body Butter 250 ml. 940 Lekë / cope

Herbolive Oil & Aloe Body Butter 250 ml.Krem trupi me vaj aragani.

Herbolive Oil & Argan Body Butter 250 ml.

Herbolive Oil & Argan Body Butter 250 ml. 940 Lekë / cope

Herbolive Oil & Argan Body Butter 250 ml.Krem trupi me vaj aragani.

Fonex Argan Therapy,gjalp trupi 150ml

Fonex Argan Therapy,gjalp trupi 150ml 236 Lekë / Copë

Fonex Argan Therapy hand & body therapy,gjalp trupi me argan150ml

Fonex Argan Therapy,gjalp trupi 300ml

Fonex Argan Therapy,gjalp trupi 300ml 400 Lekë / copë

Fonex Argan Therapy hand & body butter,gjalp trupi me argan 300ml

Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml.

Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml. 440 Lekë / Copë 220 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml.