Balsam Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pantene Smooth & Sleek,balsam per floke te bute dhe te lemuar 200 ml.

Pantene Smooth & Sleek,balsam per floke te bute dhe te lemuar 200 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Smooth & Sleek,balsam per floke te bute dhe te lemuar 200 ml.

Pantene Repair & Protect,balsam per riparimin dhe mbrojtjen e flokeve 200 ml.

Pantene Repair & Protect,balsam per riparimin dhe mbrojtjen e flokeve 200 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Repair & Protect,balsam per riparimin dhe mbrojtjen e flokeve 200 ml.

Pantene 3 MM Color Protect,balsam per floke te lyer 200 ml.

Pantene 3 MM Color Protect,balsam per floke te lyer 200 ml. 520 Lekë / cope

Pantene 3 MM Color Protect,balsam per floke te lyer 200 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml.

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml. 369 Lekë / cope

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floket e holle qe kane tendence te yndyrosen 360 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floket e holle qe kane tendence te yndyrosen 360 ml. 369 Lekë / cope

Pantene Aqua Light,balsam per floket e holle qe kane tendence te yndyrosen 360 ml.

Pantene Linea Classica,balsam per floke te shendetshem dhe me shkelqim 360 ml.

Pantene Linea Classica,balsam per floke te shendetshem dhe me shkelqim 360 ml. 369 Lekë / cope

Pantene Linea Classica,balsam per floke te shendetshem dhe me shkelqim 360 ml.

Dove Oxygen,balsam per floket,preparat pe zbutjen dhe mirembajtjen e flokeve 250 ml.

Dove Oxygen,balsam per floket,preparat pe zbutjen dhe mirembajtjen e flokeve 250 ml. 440 Lekë / cope

Dove Oxygen,balsam per floket,preparat pe zbutjen dhe mirembajtjen e flokeve 250 ml.

Dove Pure Care,balsam per floket 250 ml.

Dove Pure Care,balsam per floket 250 ml. 440 Lekë / cope

Dove Pure Care,balsam per floket 250 ml.

Rayjon's Maske Ushqyese tubet,250 ml.

Rayjon's Maske Ushqyese tubet,250 ml. 430 Lekë / cope 389 Lekë / cope

Rayjon's Maske Ushqyese tubet,250 ml.

Gaia Balsamo Famiglia,balsam familjar 500 ml.

Gaia Balsamo Famiglia,balsam familjar 500 ml. 130 Lekë / cope

Gaia Balsamo Famiglia,balsam familjar 500 ml.

Garnier Fructis color resist,mask 300ml

Garnier Fructis color resist,mask 300ml 650 Lekë / Copë 580 Lekë / Copë

Garnier Fructis color resist,mask për flokë të lyer 300ml

Syoss Color Protect, balsam për flokë të lyer 500 ml.

Syoss Color Protect, balsam për flokë të lyer 500 ml. 370 Lekë / Copë

Syoss Color Protect, balsam për flokë të lyer 500 ml.

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml 230 Lekë / Copë

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml

Syoss, balsam me keratin për mbrojtje të flokëve, 500 ml.

Syoss, balsam me keratin për mbrojtje të flokëve, 500 ml. 370 Lekë / Copë

Syoss, për flokë të thatë që kanë nevojë për gjallëri, balsam me keratin për mbrojtje të flokëve,... më shumë