Shampo Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Wash & Go with Shea butter,shampo per floke te demtuar me ekstrakt gjalp karite 400 ml.

Wash & Go with Shea butter,shampo per floke te demtuar me ekstrakt gjalp karite 400 ml. 230 Lekë / cope

Wash & Go with Shea butter,shampo per floke te demtuar me ekstrakt gjalp karite 400 ml.

Wash & Go with Nettle Extract,shampo me ekstrakte hither per floke qe bien per shkak te keputjes 400 ml.

Wash & Go with Nettle Extract,shampo me ekstrakte hither per floke qe bien per shkak te keputjes 400 ml. 230 Lekë / cope

Wash & Go with Nettle Extract,shampo me ekstrakte hither per floke qe bien per shkak te kepu... më shumë

Ultrex Ice Cool Menthol,shampo me ekstrakte mente 400 ml.

Ultrex Ice Cool Menthol,shampo me ekstrakte mente 400 ml. 380 Lekë / cope

Ultrex Ice Cool Menthol,shampo me ekstrakte mente 400 ml. Produkt Grek.

Ultrex Men,shmpo per meshkuj me ekstrakte mente & lime 400 ml.

Ultrex Men,shmpo per meshkuj me ekstrakte mente & lime 400 ml. 380 Lekë / cope

Ultrex Men,shmpo per meshkuj me ekstrakte mente & lime 400 ml. Produkt Grek.

Syoss Shine Boost,shampo per floke normale 500 ml.

Syoss Shine Boost,shampo per floke normale 500 ml. 370 Lekë / cope

Syoss Shine Boost,shampo per floke normale 500 ml.

Dimension by Lux Capelli Normali 2in1,shampo dhe balsam per floke normale me ekstrakte frutash 250 ml.

Dimension by Lux Capelli Normali 2in1,shampo dhe balsam per floke normale me ekstrakte frutash 250 ml. 150 Lekë / cope

Dimension by Lux Capelli Normali 2in1,shampo dhe balsam per floke normale me ekstrakte f... më shumë

Dimension by Lux tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj kokosi 250 ml.

Dimension by Lux tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj kokosi 250 ml. 150 Lekë / cope

Dimension by Lux tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj kok... më shumë

Dimension by Lux Capelli Secchi 2in1,shampo dhe balsam per floke te thate me ekstrakte frutash 250 ml.

Dimension by Lux Capelli Secchi 2in1,shampo dhe balsam per floke te thate me ekstrakte frutash 250 ml. 150 Lekë / cope

Dimension by Lux Capelli Secchi 2in1,shampo dhe balsam per floke te thate me ekstrakte f... më shumë

Dimension by Lux Capelli grassi 2in1,shampo dhe balsam per floke te yndyrshem me ekstrakte frutash 250 ml.

Dimension by Lux Capelli grassi 2in1,shampo dhe balsam per floke te yndyrshem me ekstrakte frutash 250 ml. 150 Lekë / cope

Dimension by Lux Capelli grassi 2in1,shampo dhe balsam per floke te yndyrshem me ekstrak... më shumë

Dimension by Lux Tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj avokado 250 ml.

Dimension by Lux Tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj avokado 250 ml. 150 Lekë / cope

Dimension by Lux Tutti i tipi di capelli,shampo per te gjitha tipet e flokeve me vaj avo... më shumë

Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 675 ml.

Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 675 ml. 620 Lekë / cope

Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 675 ml.

Bubchen,shampo dushi per femije 230 ml.

Bubchen,shampo dushi per femije 230 ml. 220 Lekë / cope

Bubchen,shampo dushi per femije 230 ml.

Bubchen Kids 3 in 1,shampo & dush me mjalte per femije 230 ml.

Bubchen Kids 3 in 1,shampo & dush me mjalte per femije 230 ml. 220 Lekë / cope

Bubchen Kids 3 in 1,shampo & dush me mjalte per femije 230 ml.

Bubchen Kids 3 in 1,shampo per femije 230 ml.

Bubchen Kids 3 in 1,shampo per femije 230 ml. 220 Lekë / cope

Bubchen Kids 3 in 1,shampo per femije 230 ml.

Syoss Men Anti-Dandruff Control,shampo per meshkuj kunder zbokthit 500 ml.

Syoss Men Anti-Dandruff Control,shampo per meshkuj kunder zbokthit 500 ml. 370 Lekë / cope

Syoss Men Anti-Dandruff Control,shampo per meshkuj kunder zbokthit 500 ml.