Manikyr dhe pedikyr Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Gold Bell,prefese thonjsh.

Gold Bell,prefese thonjsh. 90 Lekë / cope

Gold Bell,prefese thonjsh.

Fepi Prefese Thonjsh e madhe.

Fepi Prefese Thonjsh e madhe. 280 Lekë / cope

Fepi Prefese Thonjsh e madhe.

Gabrini Matte,manikyr 13 ml.

Gabrini Matte,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Matte,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet qe gjenden ne foto.

Gabrini Nude,manikyr 13 ml.

Gabrini Nude,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Nude,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet si ne figure sipas rradhes duke filluar nga Nude 1... më shumë

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml.

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet qe gjenden ne foto.

Fe For You Beauty, aksesorë manikyri.

Fe For You Beauty, aksesorë manikyri. 200 Lekë / Copë

Fe For You Beauty, aksesorë manikyri për heqjen e kutikulave.

Fepi limë 4 Way Nail.

Fepi limë 4 Way Nail. 200 Lekë / Copë

Fepi limë 4 Way Nail.

Fepi limë kartoni.

Fepi limë kartoni. 200 Lekë / Copë

Fepi limë kartoni.

Fepi limë thonjsh me dorezë.

Fepi limë thonjsh me dorezë. 250 Lekë / Copë

Fepi limë thonjsh me dorezë.

Fe For You Beauty, gur për thembrat e këmbëve.

Fe For You Beauty, gur për thembrat e këmbëve. 300 Lekë / Copë

Fe For You Beauty, gur për thembrat e këmbëve.

Fepi set 3 : limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore.

Fepi set 3 : limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore. 500 Lekë / Copë

Fepi limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore.