Sapun i lengshëm Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

MilMil Argan & Miele,sapun i lëngshëm rimbushes 2 L.

MilMil Argan & Miele,sapun i lëngshëm rimbushes 2 L. 320 Lekë / cope

MilMil Argan & Miele,sapun i lëngshëm rimbushes 2 L. Produkt Italian.

Palmolive Camellia oil & Almond,sapun i lengshem me arome bajame 300 ml.

Palmolive Camellia oil & Almond,sapun i lengshem me arome bajame 300 ml. 244 Lekë / cope

Palmolive Camellia oil & Almond,sapun i lengshem me arome bajame 300 ml.

Dove hand wash,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendetshme 500 ml.

Dove hand wash,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendetshme 500 ml. 290 Lekë / cope

Dove hand wash,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendetshme 500 ml.

Teo Lucious Vanilla,sapun i lengshem 400 ml.

Teo Lucious Vanilla,sapun i lengshem 400 ml. 150 Lekë / cope

Teo Lucious Vanilla,sapun i lengshem 400 ml.

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem rimbushes 900 ml. 180 Lekë / cope

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem 400 ml.

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem 400 ml. 150 Lekë / cope

Teo Delicate Aloe Vera,sapun i lengshem 400 ml.

Teo Pure Aquamarine,sapun i lengshem 400 ml.

Teo Pure Aquamarine,sapun i lengshem 400 ml. 150 Lekë / cope

Teo Pure Aquamarine,sapun i lengshem 400 ml.

Despar X-me,sapun liquid rimbushes 1 L.

Despar X-me,sapun liquid rimbushes 1 L. 220 Lekë / cope

Despar X-me,sapun liquid rimbushes 1 L.

Fresh Gold Sapone liquido,sapun i lengshem me arome fruta pylli 1000 ml.

Fresh Gold Sapone liquido,sapun i lengshem me arome fruta pylli 1000 ml. 130 Lekë / cope

Fresh Gold Sapone liquido,sapun i lengshem me arome fruta pylli 1000 ml.

Palmolive Latte e Mandorla almond & milk,sapun liquid per duart me bajame dhe qumesht 300 ml.

Palmolive Latte e Mandorla almond & milk,sapun liquid per duart me bajame dhe qumesht 300 ml. 244 Lekë / cope

Palmolive Latte e Mandorla almond & milk,sapun liquid per duart me bajame dhe qumesht 300 ml.... më shumë

Dove shea butter with warm vanilla,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendetshme  500 ml.

Dove shea butter with warm vanilla,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendetshme 500 ml. 290 Lekë / cope

Dove shea butter with warm vanilla,sapun i lengshem me arome te kendshme dhe te shendets... më shumë

Milmil  Talco & Iris,sapun liquid per duart rimbushes 2 L.

Milmil Talco & Iris,sapun liquid per duart rimbushes 2 L. 320 Lekë / cope

Milmil Talco & Iris,sapun liquid per duart rimbushes 2 L.

Teo Midnight Jasmine,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Midnight Jasmine,sapun i lengshem rimbushes 900 ml. 180 Lekë / cope

Teo Midnight Jasmine,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Irresistible Fig,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Irresistible Fig,sapun i lengshem rimbushes 900 ml. 180 Lekë / cope

Teo Irresistible Fig,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Luscios Vanilla,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.

Teo Luscios Vanilla,sapun i lengshem rimbushes 900 ml. 180 Lekë / cope

Teo Luscios Vanilla,sapun i lengshem rimbushes 900 ml.