Mace Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kitekat Chicken,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 100 gr.

Kitekat Chicken,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 100 gr. 60 Lekë / cope

Kitekat Chicken,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 100 gr.

Whiskas Dry B & C  1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr.

Whiskas Dry B & C 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr. 200 Lekë / cope

Whiskas Dry B & C 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr.

Miglior Gatto Agnello e Fegato 100 gr.

Miglior Gatto Agnello e Fegato 100 gr. 65 Lekë / cope

Miglior Gatto Agnello e Fegato 100 gr.

Miglior Gatto Selvaggina 100 gr.

Miglior Gatto Selvaggina 100 gr. 65 Lekë / cope

Miglior Gatto Selvaggina 100 gr.

Miglior Gatto Pollo e Tacchino 405 gr.

Miglior Gatto Pollo e Tacchino 405 gr. 80 Lekë / cope

Miglior Gatto Pollo e Tacchino 405 gr.

Whiskas Dry beef ,1.4 kg.

Whiskas Dry beef ,1.4 kg. 930 Lekë / Copë

Whiskas Dry beef ,1.4 kg.

Whiskas Junior Poultry,100 gr.

Whiskas Junior Poultry,100 gr. 70 Lekë / Copë

Whiskas Jun.Poultry,100 gr. Ushqim i plote i zgjedhur per kotelet me pule.

Whiskas Dry Tuna,1.4 Kg.

Whiskas Dry Tuna,1.4 Kg. 860 Lekë / cope

Whiskas Dry Tuna 1.4 Kg.

Whiskas 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish pule 300 gr.

Whiskas 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish pule 300 gr. 200 Lekë / cope

Whiskas 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish pule 300 gr..Ushqim i plote per mace... më shumë

Kitekat Salmon,ushqim i plote per mace te rritura me salmon ne leng mishi 100gr.

Kitekat Salmon,ushqim i plote per mace te rritura me salmon ne leng mishi 100gr. 60 Lekë / Copë

Kitekat Salmon,ushqim i plote per mace te rritura me salmon ne leng mishi 100gr.

Kitekat Dry Polltry,ushqim i plote per mace te rritura me pule dhe perime 300gr.

Kitekat Dry Polltry,ushqim i plote per mace te rritura me pule dhe perime 300gr. 180 Lekë / Copë

Kitekat Dry Polltry,ushqim i plote per mace te rritura me pule dhe perime 300gr.

Kitekat Dry Beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope dhe perime 300gr.

Kitekat Dry Beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope dhe perime 300gr. 180 Lekë / Copë

Kitekat Dry Beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope dhe perime 300gr.

Kitekat beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope ne leng mishi 400gr.

Kitekat beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope ne leng mishi 400gr. 160 Lekë / Copë

Kitekat beef,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope ne leng mishi 400gr.

Whiskas 400gr.

Whiskas 400gr. 200 Lekë / Copë

Whiskas 400gr.Me rose ne xhelatine.

Kitekat poultry,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 400 gr.

Kitekat poultry,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 400 gr. 160 Lekë / Copë

Kitekat poultry,ushqim i plote per mace te rritura me pule ne leng mishi 400 gr.