Qen Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Chappi B & P,ushqim i plote i zgjedhur per qente e rritur me mish lope,mish shpendesh & perime 3 kg.

Chappi B & P,ushqim i plote i zgjedhur per qente e rritur me mish lope,mish shpendesh & perime 3 kg. 900 Lekë / cope

Chappi B & P,ushqim i plote i zgjedhur per qente e rritur me mish lope,mish shpendesh & p... më shumë

Miglior Cane Manzo 405 gr.

Miglior Cane Manzo 405 gr. 80 Lekë / cope

Miglior Cane Manzo 405 gr.

Simba Bocconi con Agnello 1230 gr.

Simba Bocconi con Agnello 1230 gr. 190 Lekë / cope

Simba Bocconi con Agnello 1230 gr.

Pedigree Adult Dry Beef 500 gr.

Pedigree Adult Dry Beef 500 gr. 230 Lekë / cope

Pedigree Adult Dry Beef 500 gr.Ushqim i plote per qen te rritur.

Pedigree beef & rabbit 100gr.

Pedigree beef & rabbit 100gr. 70 Lekë / Copë

Pedigree beef & rabbit 100gr.Me mish lope dhe lepuri.

Pedigree junior chicken 100gr.

Pedigree junior chicken 100gr. 70 Lekë / Copë

Pedigree junior chicken 100gr.Me mish pule dhe qingji

Pedigree Dentastix  x110gr.

Pedigree Dentastix x110gr. 210 Lekë / Copë

Pedigree Dentastix x110gr.5-10kg.

Pedigree Markies ,150gr.

Pedigree Markies ,150gr. 170 Lekë / Copë

Pedigree Markies ,150gr.omega 3 ,vitamins.

Chappi 1200gr.

Chappi 1200gr. 380 Lekë / Copë

Chappi 1200gr.Me mish lope.

Pedigree beef 400gr.

Pedigree beef 400gr. 200 Lekë / Copë

Pedigree beef 400gr. Me mish lope ne xhelatine.

Pedigree Junior ,500gr.

Pedigree Junior ,500gr. 270 Lekë / Copë

Pedigree Junior ,500gr.Vital Protection 2-15

Pedigree Mix ,4x100gr.

Pedigree Mix ,4x100gr. 195 Lekë / Copë

Pedigree Mix ,4x100gr.

Pedigree Dry Junior ,3 kg.

Pedigree Dry Junior ,3 kg. 1,290 Lekë / Copë

Pedigree Dry Junior ,3 kg.Vital protection.