Verëra Rose Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Fragolino rosso bottega 0.75L.

Fragolino rosso bottega 0.75L. 920 Lekë / cope

Fragolino rosso bottega 0.75L.pije e aromatizuar me baze vere.

Reserve Napoleon rose 0.75 L.

Reserve Napoleon rose 0.75 L. 700 Lekë / Copë

Reserve Napoleon rose 0.75 L.vin de france.

Skenderbeu vere Rose ,750 ml.

Skenderbeu vere Rose ,750 ml. 590 Lekë / Copë

Skenderbeu vere Rose ,750 ml.vrere nga rrushi i kultivuar ne vreshtat e zones se Arapajt.

Vin de Pays du Gard Notes Estivales 2014 Rosé,750ml.

Vin de Pays du Gard Notes Estivales 2014 Rosé,750ml. 1,150 Lekë / Copë

Vin de Pays du Gard Notes Estivales 2014 Rosé,750ml.Me një ngjyrë rozë të çelur dhe minerale.Aro... më shumë