Pije në shishe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

San Benedetto Aranciata zero,pije me zero sheqer 0.75 L.

San Benedetto Aranciata zero,pije me zero sheqer 0.75 L. 90 Lekë / cope

San Benedetto Aranciata zero,pije me zero sheqer 0.75 L.

Oran Soda,pije freskuese me shije portokall 1 L.

Oran Soda,pije freskuese me shije portokall 1 L. 85 Lekë / cope

Oran Soda,pije freskuese me shije portokall 1 L.

Spar vitamin water boost orange & passion fruit,uje me shije portokalli dhe frut pasioni 500 ml.

Spar vitamin water boost orange & passion fruit,uje me shije portokalli dhe frut pasioni 500 ml. 110 Lekë / cope

Spar vitamin water boost orange & passion fruit,uje me shije portokalli dhe frut pasioni 500... më shumë

Spar vitamin water vitality raspberry & apple,uje me shije mjedre dhe molle 500 ml.

Spar vitamin water vitality raspberry & apple,uje me shije mjedre dhe molle 500 ml. 110 Lekë / cope

Spar vitamin water vitality raspberry & apple,uje me shije mjedre dhe molle 500 ml.

7up,sprite 1.25 L.

7up,sprite 1.25 L. 100 Lekë / cope

7up,sprite 1.25 L.

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml.

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml. 180 Lekë / cope

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml.

Schweppes Spritz Aperitivo,pije joalkolike me sheqer dhe embelsues 900 ml.

Schweppes Spritz Aperitivo,pije joalkolike me sheqer dhe embelsues 900 ml. 125 Lekë / cope

Schweppes Spritz Aperitivo,pije joalkolike me sheqer dhe embelsues 900 ml.

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 0.5 L.

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 0.5 L. 80 Lekë / cope

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi &... më shumë

Lipton Green Ice Tea Limone,caj jeshil limoni 1.5 L.

Lipton Green Ice Tea Limone,caj jeshil limoni 1.5 L. 120 Lekë / cope

Lipton Green Ice Tea Limone,caj jeshil limoni 1.5 L.

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L.

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L. 320 Lekë / cope

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L.

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L.

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L. 320 Lekë / cope

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L. Lengu permban fruta si : karrote,moll... më shumë

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L.

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L. 75 Lekë / cope

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L.

Despar caj i ftohte pjeshke 0.5 L.

Despar caj i ftohte pjeshke 0.5 L. 65 Lekë / cope

Despar caj i ftohte pjeshke 0.5 L.

Despar caj i ftohte jeshil 0.5 L.

Despar caj i ftohte jeshil 0.5 L. 65 Lekë / cope

Despar caj i ftohte jeshil 0.5 L.

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L.

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L. 150 Lekë / cope

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L.