Lëngje Frutash Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Despar nektar pjeshke e mango,1000 ml.

Despar nektar pjeshke e mango,1000 ml. 159 Lekë / cope

Despar nektar pjeshke e mango,1000 ml.

Fructal Green Apple,leng molle jeshile 2 L.

Fructal Green Apple,leng molle jeshile 2 L. 220 Lekë / cope

Fructal Green Apple,leng molle jeshile 2 L.

Fructal Red Fruit,leng qershi,kumbull dhe molle 2 L.

Fructal Red Fruit,leng qershi,kumbull dhe molle 2 L. 220 Lekë / cope

Fructal Red Fruit,leng qershi,kumbull dhe molle 2 L.

Fructal Buzz Green Apple,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng molle jeshile 1.5 L.

Fructal Buzz Green Apple,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng molle jeshile 1.5 L. 150 Lekë / cope

Fructal Buzz Green Apple,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng molle jeshile 1.5 L.

Fructal leng nga rrushi frengu i zi,shegat,aroniet dhe mollet 1 L.

Fructal leng nga rrushi frengu i zi,shegat,aroniet dhe mollet 1 L. 135 Lekë / cope

Fructal leng nga rrushi frengu i zi,shegat,aroniet dhe mollet 1 L.

Fructal Cocktail,lengje frutash kokteil me karrote,portokall,limon 1 L.

Fructal Cocktail,lengje frutash kokteil me karrote,portokall,limon 1 L. 135 Lekë / cope

Fructal Cocktail,lengje frutash kokteil me karrote,portokall,limon 1 L.

Capri-Sonne Kirsche,pije me shije qershie 200 ml.

Capri-Sonne Kirsche,pije me shije qershie 200 ml. 40 Lekë / cope

Capri-Sonne Kirsche,pije me shije qershie 200 ml.

Bravo molle e kuqe tetra 2 L.

Bravo molle e kuqe tetra 2 L. 230 Lekë / cope

Bravo molle e kuqe tetra 2 L.

Despar Nektar Dardhe 1 L.

Despar Nektar Dardhe 1 L. 160 Lekë / cope

Despar Nektar Dardhe 1 L.

Frutomania,leng molle 1 L.

Frutomania,leng molle 1 L. 260 Lekë / cope

Frutomania,leng molle 1 L.

Santal Fragola Banana,leng frutash me shije luleshtrydhe & banane 1000 ml.

Santal Fragola Banana,leng frutash me shije luleshtrydhe & banane 1000 ml. 209 Lekë / cope

Santal Fragola Banana,leng frutash me shije luleshtrydhe & banane 1000 ml.

Fructal Buzz Lemonade,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng frutash limoni & portokalli me shtese te vitamines C 1.5 L.

Fructal Buzz Lemonade,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng frutash limoni & portokalli me shtese te vitamines C 1.5 L. 130 Lekë / cope

Fructal Buzz Lemonade,pije freskuese joalkolike pa gaz me leng frutash limoni & portokalli me... më shumë

Fructal Buzz Orange,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash portokalli 1.5 L.

Fructal Buzz Orange,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash portokalli 1.5 L. 130 Lekë / cope

Fructal Buzz Orange,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash portokalli 1.5 L.

Fructal Buzz Multivitamin,pije freskuese joalkolike pa gaz prej disa lloje frutash me 9 provitamina dhe vitamine A 1.5 L.

Fructal Buzz Multivitamin,pije freskuese joalkolike pa gaz prej disa lloje frutash me 9 provitamina dhe vitamine A 1.5 L. 130 Lekë / cope

Fructal Buzz Multivitamin,pije freskuese joalkolike pa gaz prej disa lloje frutash me 9 provitami... më shumë

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 1.5 L.

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 1.5 L. 130 Lekë / cope

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi &... më shumë