Për higjenën e fëmijëve Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije. 260 Lekë / pako

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Ultra Dolce bambini 2in1 albicocca & fiori di cotone,shampo per femije 250 ml.

Ultra Dolce bambini 2in1 albicocca & fiori di cotone,shampo per femije 250 ml. 270 Lekë / cope

Ultra Dolce bambini 2in1 albicocca & fiori di cotone,shampo per femije 250 ml.

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml.

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml. 840 Lekë / cope

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml.

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml. 320 Lekë / cope

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

Chicco Talco,puder 150 gr.

Chicco Talco,puder 150 gr. 390 Lekë / cope

Chicco Talco,puder 150 gr.

Voi pamper yourself chamomile,letra te lagura me kamomil me kapak 100 cope.

Voi pamper yourself chamomile,letra te lagura me kamomil me kapak 100 cope. 145 Lekë / cope

Voi pamper yourself chamomile,letra te lagura me kamomil me kapak 100 cope.

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje.

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje. 900 Lekë / cope

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje.

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope.

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope. 170 Lekë / cope

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope.

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope.

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope. 195 Lekë / Copë

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope.

Rayjon's Shampo per femije 300 ml.

Rayjon's Shampo per femije 300 ml. 250 Lekë / cope 189 Lekë / cope

Rayjon's Shampo per femije 300 ml.

Baby Care Chamomile,letra te lagura Tpack 20 pcs.

Baby Care Chamomile,letra te lagura Tpack 20 pcs. 100 Lekë / pako

Baby Care Chamomile,letra te lagura Tpack 20 pcs.

Baby care Sensitive 63 cope.

Baby care Sensitive 63 cope. 120 Lekë / Copë

Baby care Sensitive 63 cope.

Baby care fresh,letra te lagura 63 cope.

Baby care fresh,letra te lagura 63 cope. 120 Lekë / Copë

Baby care fresh,letra te lagura 63 cope.

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml.

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml. 400 Lekë / cope

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml.Pastron jashtezakonisht bute,forcon floket dhe i jep... më shumë

Johnsons baby powder,pudër 200gr.

Johnsons baby powder,pudër 200gr. 289 Lekë / Copë

Johnsons baby powder,pudër për bebe 200gr.